cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');
Uncategorized

Kom 29 mei binnenkijken in nieuw Gastenhuis Nijmegen!

By 16 april 2024 april 29th, 2024 No Comments

Kom 29 mei binnenkijken in nieuw Gastenhuis Nijmegen!

Op woensdag 29 mei 2024 opent Gastenhuis Nijmegen de deuren! Hier gaat Bianca, de locatiemanager die dit Gastenhuis gaat leiden, samen met haar team een liefdevol thuis bieden aan mensen met dementie.

Benieuwd naar Gastenhuis Nijmegen en hoe het er van binnen uitziet? Kom een kijkje nemen bij het open huis op woensdag 29 mei van 13 tot 16.30 uur! Hier kunt u kennismaken met Bianca en het nieuwe team. Het open huis vindt plaats in het Gastenhuis aan de Nel Petersstraat 124 in Nijmegen. Gastenhuis Nijmegen is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op loopafstand van Het Gastenhuis bij het ‘Parkeerhuis‘ aan de Truus Gelsingstraat.

Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Wij kijken uit naar uw komst!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

    Tarieven

    Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

    Lees meer

    Vacatures

    Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

    Bekijk onze vacatures