Bergen op Zoom

Gastenhuis Bergen op Zoom

Opent in 2021

Hartelijk welkom in Gastenhuis Bergen op Zoom. In het laatste kwartaal van 2021 verwachten wij dit nieuwe Gastenhuis te openen. Dit huis biedt dan twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren.

Bergen op Zoom is een sfeervolle stad op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, en ligt 20 minuten rijden van Roosendaal. Het Gastenhuis ligt op minder dan een kilometer afstand van het stadscentrum, aan de Maskeplaats in de woonwijk Havenkwartier. Het huis ligt aan het water, en vlak bij een park waar je lekker kunt wandelen. In de wijk zelf zijn verschillende horeca- en eetgelegenheden, een supermarkt en winkels. Naast het Gastenhuis komt een wooncomplex met levensloopbestendige appartementen voor ouderen met een lichte zorgvraag.

Wij zoeken nog een ‘tikkie eigenwijze’ zorgpionier die deze vestiging wil gaan leiden. Bij voorkeur samen met een partner. Je werkt dan allebei fulltime voor je Gastenhuis en stelt je eigen team samen. Interesse? Hier lees je de ins & outs.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Wonen of werken in Gastenhuis Bergen op Zoom?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Het koppel dat deze vestiging gaat leiden, neemt als het aan de slag gaat contact op.

Locatiemanager

Karin Keizer

Alg. De kaag 071 – 207 40512
Alg. t’ Joppe 071 – 207 4051
Locatiemanager 06 – 83 84 09 32

Voorzieningen in dit Gastenhuis

Zodra deze vestiging open is, verschijnen er meer foto’s

20 appartementen, waarvan twee voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Wanneer zien we elkaar?

We hopen straks een open huis voor deze nieuwe vestiging te kunnen organiseren. Zolang dit niet mag vanwege de geldende coronaregels, zit dat er niet in. We werken aan een virtuele rondleiding!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief