Bergen op Zoom

Gastenhuis Bergen op Zoom

In bedrijf, Nog plek

Hartelijk welkom in Gastenhuis Bergen op Zoom. In maart 2022 zijn wij van start gegaan met dit mooie nieuwe Gastenhuis, vlakbij het centrum. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar voor mensen met dementie en een zorgprofiel ofwel Wlz-indicatie 4, 5 of 7. Het huis biedt 22 appartementen, waarvan twee voor (echt)paren.

Ervaren leidinggevende Ilona Leenaarts leidt deze vestiging. Lees het leuke interview met haar. Samen met een enthousiast en betrokken team van 20 man, biedt zij een zeer persoonlijke zorg en begeleiding. Uw eigen regie en vrijheid staan voorop: u bepaalt hoe u uw dag indeelt, waar u wel en niet aan meedoet en waar u gaat en staat. Wij ondersteunen u waar u dat wenst. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, en betrekken bewoners daarbij. Wie zin heeft helpt mee in de keuken of met het huishouden. 

Bergen op Zoom is een sfeervolle stad op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, 20 minuten rijden van Roosendaal. Het Gastenhuis ligt op minder dan een kilometer afstand van het stadscentrum, aan de Maskeplaats in de woonwijk Havenkwartier. Het huis ligt aan het water, en vlakbij een park waar je kunt wandelen. In de wijk zelf zijn verschillende horecagelegenheden, een supermarkt en winkels. Naast het Gastenhuis is een wooncomplex met levensloopbestendige appartementen voor ouderen met een lichte zorgvraag.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

 
Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Bergen op Zoom?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Ilona neemt dan contact op.

Meld u aan als bewoner

Voorzieningen in dit Gastenhuis

22 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief