Dordrecht

  • Wachtlijst

Ronald en Trudie Zwiers

  • Vest 90
    3311 TX Dordrecht

Hartelijk welkom in Gastenhuis Dordrecht. Het eerste Gastenhuis van Nederland. Op 1 december 2016 hebben wij onze deuren geopend in School Vest, pal achter het Dordrechts Museum.

Dit prachtige gebouw dateert uit 1920 en is een gemeentelijk monument dat onderdeel uit maakt van een beschermd stadsgezicht. Niet alleen aan de buitenzijde heeft het haar authentieke uitstraling behouden, ook bijzondere details in het pand zoals het prachtige trappenhuis, zijn tijdens de verbouwing in ere hersteld.

Het Gastenhuis in Dordrecht wordt geleid door zorgechtpaar Ronald en Trudie Zwiers. Zij zijn beiden verpleegkundige en al 30 jaar werkzaam in de zorg. Bijna hun hele leven wonen en werken ze al in Dordrecht, waardoor ze een stevig netwerk rondom Gastenhuis Dordrecht hebben opgebouwd. ‘Onze gasten zijn voor ons waardevolle, volwaardige mensen die door hun ziektebeeld steeds kwetsbaarder en afhankelijk worden. Wij willen hen stimuleren om zoveel mogelijk vaardigheden vast te houden, zodat ze zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen blijven voeren.’

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkzaam is, kunt u er op vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band, waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Op deze pagina houden zij u regelmatig op de hoogte van het reilen en zeilen in hun Gastenhuis. Lees hier meer over Ronald en Trudie >

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken daarom geen tracking technologie op onze website en verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring