Kerkdriel

Gastenhuis Kerkdriel

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Kerkdriel. Dit liefdevolle thuis voor mensen met dementie is geopend in mei 2021.

Het huis biedt twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren. Het staat op de plek van voormalige basisschool De Meidoorn, aan de Venuslaan in Kerkdriel. Een mooie locatie in een fijne woonwijk midden in het dorp. Er is rondom tuin en zijn er twee huiskamers, waarvan een met open keuken waar onze koks dagelijks vers koken. Het huis wordt geleid door ervaren verpleegkundigen Tonny Hazelzet en Gaby Goesten, die ook allebei in de gemeente wonen. Samen met een team van circa 25 medewerkers bieden zij hier zeer persoonlijke zorg en begeleiding. Zij ondersteunen u zoveel mogelijk het leven te blijven leven dat u gewend bent.

Uw eigen appartement

Wordt het moeilijker voor u om zelfstandig te blijven wonen vanwege dementie? En heeft u recht op 24-uurszorg? Wellicht is Het Gastenhuis dan iets voor u. U hebt daar uw eigen appartement dat u helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Woont u beneden? Dan heeft u ook een eigen tuintje. In totaal zijn er twintig appartementen.

Eigen regie

Wij ondersteunen u als dat nodig is. Maar u kunt ook uw eigen gang gaan. En gaan en staan waar u wilt. Onze deuren zijn gewoon open voor uw bezoek en voor u, om eruit te gaan voor een ommetje, boodschap of bezoek aan familie en vrienden. Kortom: u bepaalt zelf hoe uw leeft en woont. Met wie u omgaat, waar u wel en niet aan deelneemt, hoe laat u op opstaat en naar bed gaat. En hoe vaak u de gezelligheid opzoekt. Want gezelligheid is er veel te vinden in het Gastenhuis. In een van onze twee woonkamers, de open keuken of in onze tuin hoeft u nooit alleen te zijn.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Kerkdriel?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Tonny of Gaby neemt daarna contact op. Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Tonny Hazelzet en Gaby Goesten

Oud-collega’s Tonny Hazelzet en Gaby Goesten gaan Gastenhuis Kerkdriel leiden. Zij zijn gewend om nauw samen te werken en goed op elkaar ingespeeld. Nieuwsgierig naar hun plannen? Lees dan het interview met hen!

Tonny Hazelzet: 06 22 53 96 97
Gaby Goesten: 06 22 86 33 75
Algemeen: 0418-304200

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Moestuin

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Komt u bij ons kijken?

Bent u benieuwd hoe het is om bij ons te wonen? Of bent u als casemanager dementie of verwijzer geïnteresseerd in onze bijzondere woonvorm? Neem gerust contact op, of vraag een rondleiding aan.

Vraag rondleiding aan

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief