Werken bij Het Gastenhuis

Wat kun je verwachten?

Hoewel onze zorg kleinschalig is, kom je in een solide organisatie met meer dan 800 collega’s. Fijn, want de meeste dingen zijn daarom goed geregeld. Denk aan arbeidsvoorwaarden, teamsamenstelling en opleidingsmogelijkheden.

Gelukkig lukt het ons nog steeds om vacatures snel te vervullen. Je werkt dus zelden in een onderbezet team. En omdat we zo lokaal zijn georganiseerd, hebt je niet te maken met hiërarchie en bureaucratie. Alleen het echtpaar of koppel dat jouw Gastenhuis leidt, staat formeel boven je. Korte lijntjes dus! En ook zij werken gewoon mee.

Vrijheid en eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Anneke.

7 redenen om bij ons te werken

  • De zorg bieden waarin jíj gelooft;
  • Werken vanuit je gevoel en intuïtie, niet vanuit ‘het protocol’;
  • Ruimte voor jouw persoonlijkheid en talent;
  • Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
  • Prima arbeidsvoorwaarden (conform de cao inclusief 13e maand).
  • In onze teams is iedereen gelijk;
  • Hoge klant- en medewerkertevredenheid

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Onze cultuur

Natuurlijk is de sfeer bij elke werkgever weer anders. Bij ons verschilt het zelfs per huis. Ieder team legt zijn eigen accenten. De een hecht meer aan rust en reinheid, de ander is wat losser georganiseerd. Het leuke is, dat jij, in een team van zo’n 25 man, mede de cultuur bepaalt. Ben jij heel vrolijk van aard of grappig, dan steek je waarschijnlijk je collega’s aan.

Wat voor alle huizen geldt is dat het een beetje als een grote familie voelt, ook door de huiselijke opzet. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. We betuttelen bewoners niet, en elkaar ook niet. Gastvrijheid, ook richting familie en bezoek, vinden we super belangrijk. Iemand die op bezoek komt het gevoel geven dat hij welkom is, hem of haar iets te eten of drinken aanbieden, een plekje vrijmaken aan tafel. Collegialiteit is ook zo’n sleutelwoord. Je hebt er allemaal baat bij als je af en toe eens een dienst kunt wisselen of iets leuks voor elkaar doet. Natuurlijk wordt er ook wel eens gemopperd of heeft iemand wel eens zijn dag niet. Net het echte leven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures per mail

Vraag onze Werken-bij-brochure aan en lees alle voordelen van een baan bij Het Gastenhuis

Volg ons op:

Collega's vertellen

‘Eigenlijk heb ik nu 22 opa’s en oma’s’

Verpleegkundige Robine werkt al sinds haar 15e bij Het Gastenhuis. Even stapte ze over naar een ziekenhuis. Gelukkig kwam ze weer terug. Hier vertelt ze waarom.

Lees meer

Werken bij het Gastenhuis

Wat kan je verwachten

Hoewel onze zorg kleinschalig is, kom je in een solide organisatie met meer dan 750 collega’s. Fijn, want de meeste dingen zijn daarom goed geregeld. Denk aan arbeidsvoorwaarden, teamsamenstelling en opleidingsmogelijkheden.

Lees meer

Het Leerhuis

Opleiding & Ontwikkeling

Vind jij het leuk om je kennis te verdiepen, of juist te verbreden? Wil je je bepaalde vaardigheden eigen maken? Binnen ons Leerhuis bieden we opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Digitaal en fysiek, passend bij je functie of op persoonlijk vlak.

Lees meer