Bij ons kijken

Bekijk verhalen van bewoners en collega’s in deze korte filmpjes, of klik door de foto-impressie.

Foto-impressie

Klik op een foto om hem groter weer te geven

Interesse in wonen bij ons? Vraag onze digitale brochure aan voor meer informatie.

Vraag brochure aan

Wat anderen over ons zeggen

Als huisarts werk je voornamelijk op basis van anamnese. Mensen moeten je vertellen wat er aan de hand is. Maar mensen met dementie kunnen dat vaak niet meer. Of ze hebben zelf niet door dat er iets niet in orde is. Je moet het echt hebben van wat de zorg je vertelt, en dat is hier super. Zowel de expertise als de continuïteit. Wat dat betreft kom ik hier in een gespreid bedje.

Vaste huisarts Gastenhuis Dordrecht

Ik voel me hier weer betrokken bij alles.

Bewoonster Gastenhuis Dordrecht

Ik ben zeer tevreden over het Gastenhuis Leusden. Er heerst een hele goede sfeer. Personeel is erg betrokken en lief voor mijn moeder. Regelmatig worden er leuke dingen georganiseerd waar de bewoners wel of niet aan kunnen meedoen. Er wordt alles aan gedaan om een huiselijke sfeer te creëren voor de bewoners. En een heel lief zorgechtpaar

Familie van bewoonster Gastenhuis Leusden

Het is een geschenk uit de hemel. Wij vinden dat moeder nog te goed is voor het verpleeghuis en de formule van Het Gastenhuis past haar perfect. Ze kan meedoen aan groepsactiviteiten, maar zich ook terugtrekken op haar kamer. Ook het kleinschalige en persoonlijke spreekt ons aan.

Dochter van bewoonster Gastenhuis Goes

Het gaat hier om een duurzaam woonzorgconcept op een prachtige plek met een geweldig team. De bewoners worden met respect behandeld en met alle zorg en toewijding omringd. Er is volop aandacht voor ieder als individu. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de familie eromheen. Er heerst een fijne, gezellige en huiselijke sfeer en er wordt veel voor de bewoners georganiseerd. Het zorgechtpaar is betrokken en deskundig. Het voelt bijna als familie.

Familie van bewoner Gastenhuis Oosterbeek

Het gastenhuis Vlijmen is voor mijn vader een echt Thuis geworden. De medewerkers zijn allerliefst, niets is teveel, er hangt een prettige rustige gezellige sfeer. Het is er schoon en het voelt gewoon goed wanneer je binnenstapt. Er zijn een gezellige moderne huiskamer, een fijne tuin en een mooie woonkeuken aanwezig. Er staan altijd zelf gemaakte ( door de bewoners) boeketten bloemen. Al met al hadden wij geen beter thuis voor onze vader kunnen krijgen.

Familie van bewoner Gastenhuis Vlijmen

De verzorging is hier bijna een-op-een. Maar als ze ’s ochtends komen vragen of mijn vrouw en ik hulp nodig hebben, dan zeggen we: nee hoor!

Bewoner Gastenhuis Teteringen

Eigenlijk is pa gewoon verhuisd. Maar dan naar een plek die beter past bij zijn mogelijkheden. Het is fijn om te weten dat de zorg hier ongemerkt met hem mee kan groeien.

Zoon van bewoner Gastenhuis Leusden

Dit kleinschalige wooninitiatief ervaar ik als zeer prettig. Het personeel is fantastisch. Ze houden mijn moeder supergoed in de gaten, voelen goed aan wat de beste manier is om met haar vorm van dementie om te gaan en zo is het dus dat ook zij zelf aangeeft dat ze het naar haar zin heeft. Ik zou het iedereen met dementie gunnen op zijn oude dag hier te mogen wonen.

Dochter van bewoonster Gastenhuis Warmond

Thuis schilderde ik elke dag. Hier doe ik niet anders. Ik heb zelfs m’n eigen atelier.

Bewoonster Gastenhuis Druten

Mijn vader heeft vanaf de opening in Gastenhuis Oosterbeek gewoond. Een prachtige plek met een fantastisch team. Mijn vader had een intensieve zorgbehoefte. Met enorm veel geduld, toewijding en positieve energie wist het team er iedere keer opnieuw voor hem te zijn en hem te motiveren. De omgang met de bewoners is zeer respectvol en liefdevol. Er is voor de bewoners tijd voor veel persoonlijke aandacht en aansluiting bij hun persoonlijke belevingswereld. Prachtig waren de bijzondere activiteiten waar je de bewoners echt van ziet genieten! In deze laatste levensfase was het toch een mooi jaar voor mijn vader. Als kind zou je niets beters kunnen wensen voor je ouders, een mooie afsluiting van een mooi leven.

Familie van bewoner Gastenhuis Oosterbeek

Ik ben weleens verdwaald. Nu neem ik altijd de spotter* mee als ik ga wandelen. Binnen zitten is niks voor mij.

Bewoonster Gastenhuis Vleuten

Het Gastenhuis biedt een huislijke beschermde leefomgeving waar mijn moeder haar leven prettig en waardig kan voortzetten. Ze wordt omringd door professionele liefdevolle medewerkers, die een betekenisvolle relatie opbouwen met haar en ons als familie. Ze weten wie je bent, en wat dementie met je doet. Er is een goede communicatie, er zijn genoeg activiteiten, en er wordt elke dag vers eten bereid. Wij zijn dankbaar dat mijn moeder bij jullie mag wonen. Onze complimenten voor zorgechtpaar en medewerkers van Gastenhuis Teteringen.

Familie van bewoonster Gastenhuis Teteringen

Mensen met dementie kunnen zelf niet goed meer aangeven waar ze last van hebben. Ik ben daarom grotendeels afhankelijk van wat zorgmedewerkers en familie mij vertellen. Hoe beter die informatie, hoe beter ik mijn werk kan doen. In Het Gastenhuis kennen ze de mensen en hebben ze tijd en aandacht voor ze. Ik word er goed geïnformeerd en ze betrekken de familie op tijd bij medische beslissingen.

Vaste huisarts Gastenhuis Vleuten

Voordat ik hier kwam wonen, heb ik een behoorlijk nare tijd gehad in mijn vorige woning, dat kan ik rustig zo stellen. Het was bijvoorbeeld vreselijk klein en onaangenaam. Hier heb ik mijn eigen appartement met alle gemakken van dien, inclusief keukentje en badkamer. Het is uitstekend toeven hier. Verrukkelijk zelfs. Dat kan mijn directe buurman Huub van 93 jaar beamen. Hij is mijn vriend geworden hier. Deze woonvorm hier is heel huiselijk en ik kon hier gemakkelijk wennen. Het fijnste? Dat het kleinschalig is en op de persoon gericht, dat spreekt mij enorm aan.

Bewoner van Gastenhuis Oosterbeek

In het Gastenhuis is er goede opvang en steun, dat geeft rust. Ik heb dan ook alle vertrouwen in Klaas en Els, het zorgechtpaar. Daar heb ik al langer contact mee en ze begeleiden mij bij het proces van de overgang van huis naar het Gastenhuis.

Bewoner Gastenhuis Roden

Ook in deze moeilijke coronatijd hebben de medewerkers van Het Gastenhuis veel aandacht voor de bewoners. Het contact is laagdrempelig en er wordt altijd gekeken naar wat mogelijk is. Het belang van de bewoners staat daarbij voorop.

Waardering op Zorgkaart Nederland over Gastenhuis Bennekom

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief