cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');

Maastricht

Gastenhuis Maastricht

Opent op korte termijn

Hartelijk welkom bij Gastenhuis Maastricht. In het eerste kwartaal van 2024 openen wij hier een nieuw liefdevol thuis voor mensen met dementie met in totaal 41 appartementen, waarvan enkele voor (echt)paren. Gastenhuis Maastricht biedt een open, dementievriendelijk thuis voor mensen met dementie.

Het huis is nog in aanbouw en komt in de mooie nieuwbouw Le Sud binnen de duurzame nieuwe woonwijk de Groene Loper. Met winkels en horeca om de hoek. Gastenhuis Maastricht wordt een dubbele locatie, met in totaal 41 appartementen waarvan enkele voor (echt)paren. Het huis krijgt drie woonlagen boven een begane grond waar de huiskamers met open keuken zijn. De openslaande deuren beneden openen naar onze binnentuin met terras. Je loopt zo de wijk in voor een boodschap of ommetje. Of maak een wandeling of duofietstocht via de groene wandel en fietspaden. Er zijn restaurants, terrassen en andere horeca op loopafstand.

Monica Soeters en Patricia Adriaanse gaan dit Gastenhuis leiden. ‘De rust in huis, de liefde voor de bewoners en verbinding maken met hen. Dat staat voor ons op nummer één.’ Lees het hele interview met Monica en Patricia hier!

De Groene Loper is een nieuwbouwproject van Ballast Nedam waarmee een nieuw stadsdeel voor Maastricht wordt gecreëerd. Ook dit Gastenhuis is gasloos en wordt voorzien van duurzame energie door warmtepompen en zonnepanelen. De Groene Loper heeft voor Nederland de Sustainable Residential Development award van de European Property Award 2020-21 gewonnen.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Maastricht?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Monica en Patricia nemen dan contact met je op.

Meld u aan als bewoner

Locatiemanagers

Monica Soeters en Patricia Adriaanse

Patricia: 06 51 85 59 78
Monica: 06 51 53 60 14

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Actuele vacatures

Benieuwd naar de vacatures van Gastenhuis Maastricht?

Bekijk ze hier!

Voorzieningen in dit Gastenhuis

Zodra deze vestiging open is, verschijnen er meer foto’s

41 appartementen

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Ruime binnenplaats op de begane grond met terrassen.

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de nieuwsbrief te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 1 jaar. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.