Etten-Leur

  • Verwachte opleverdatumvoorjaar 2021

Hartelijk welkom in Gastenhuis Etten-Leur. In het voorjaar van 2021 verwachten wij de deuren te openen van deze nieuwe vestiging.

Dit Gastenhuis komt in De Streek, een duurzame gebiedsontwikkeling aan de zuidkant van de welvarende, groene gemeente Etten-Leur. Alle huizen in De Streek worden volledig duurzaam en gasloos gebouwd. Het Gastenhuis past in deze ontwikkeling omdat we al langer gasloos bouwen en ons energieverbruik putten uit zonnepanelen.

In dit Gastenhuis komen 20 appartementen, waarvan twee voor (echt)paren. De directe omgeving van het Gastenhuis bestaat uit twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen met ruime tuinen, sportvelden, een volkstuinencomplex en een park met bospercelen en groen, water, bruggetjes en wandelpaden. Kortom: een groene omgeving waar je meteen een leuk wandelingetje kunt maken. Ook is er op loopafstand een uitgebreid, gezellig centrum met goede winkels en restaurants.

Wie de vestiging gaat leiden is nog niet bekend. Houdt u deze pagina in de gaten voor updates!

Wonen of werken in Gastenhuis Etten-Leur?

Interesse in een fijn appartement of een leuke baan in dit Gastenhuis? Meld u aan als belangstellende voor een appartement of stuur ons een open sollicitatie om bij ons te komen werken. Zodra het zorgechtpaar gestart is, dragen wij uw gegevens aan hen over en nemen zij contact met u op.