cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5

Roermond

Gastenhuis Roermond

Beperkte wachtlijst

Hartelijk welkom in Gastenhuis Roermond. Mei 2023 openden wij deze nieuwe vestiging. Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen.

Wij bieden 20 appartementen voor mensen met dementie, waarvan 2 voor (echt)paren. Het huis staat in de nieuwe, groene woonwijk OolderVeste. De wijk maakt deel uit van het dorp Herten, 3 km van het centrum van Roermond. Winkels en een restaurant en café liggen op 1 kilometer afstand.

Ervaren specialist ouderengeneeskunde Liesbeth Defesche en leidinggevend verpleegkundige Anne Marie Cox, oud-collega’s en beiden Roermondenaar, leiden dit Gastenhuis. “Ons geluk zit in zien en ervaren dat bewoners en hun familie blij en tevreden zijn.” Lees het hele interview met Liesbeth en Anne Marie hier!

De directe omgeving van het huis bestaat uit een park en vrijstaande huizen met veel groen. Roermond heeft een mooi, historisch centrum en een regiofunctie met een goed winkelaanbod. Ook dit Gastenhuis wordt duurzaam gebouwd: gasloos, en qua stroom en warmtevoorziening gevoed door zonnepanelen op het dak en geothermie.


Interieurimpressie februari 2023

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Roermond?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Liesbeth of Anne Marie neemt dan contact met je op.
Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

 
Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Liesbeth Defesche en Anne Marie Cox

Algemeen: 0475-256900
Liesbeth: 06 57 15 66 00
Anne Marie: 06 17 21 52 26

Hazensteerten 30, 6049 LW Herten

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Actueel in Gastenhuis Roermond

Verzorgende IG (vaste nachtdienst)

vacature

21 augustus 2023 –

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

  1. De zorg bieden waarin jíj gelooft;
  2. Kleinschalige, huiselijke dementiezorg met open deuren;
  3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
  4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. Onze hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor rust en begeleid onze bewoners tijdens de nachtdiensten (23:00-07:00). Je adviseert je collega’s, en houdt het team en de familie goed op de hoogte via het zorgdossier en overleggen. We hebben meestal 1 of 2 stagiairs/leerlingen in het team. Jij helpt bij hun begeleiding.

Je bouwt echt een band op met bewoners, vaak ook met hun familie. Samen zorgen we voor een fijne, huiselijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat wij bieden

  • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
  • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Robine.

Wat wij vragen

  • Diploma Verzorgende IG;
  • Affiniteit met mensen met dementie;
  • Flexibiliteit om nachtdiensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als verzorgende IG iets voor je is? Kijk onderstaande filmpje van Priscilla. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de brochure te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 6 maanden. Hebt u aangegeven ook geïnformeerd te willen worden over ontwikkelingen van een Gastenhuis? Dan ontvangt u mogelijk nog 1 of enkele mails van ons. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.