cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5

Leusden

Gastenhuis Leusden

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Leusden. Sinds 2018 bieden wij hier liefdevolle woonzorg voor mensen met dementie. Sindsdien is in ons huis een fijne dynamiek ontstaan tussen bewoners. Een groot aantal van hen vormt een actieve groep, die bijvoorbeeld graag samen wandelt.

We zijn gevestigd aan de Karel Brouwerhof en maken deel uit van de nieuwbouwwijk Tabaksteeg. Net als de omliggende woningen heeft ons pand een aantrekkelijke jarendertiguitstraling. Aan de achterzijde hebben we vrij uitzicht over de weilanden en aan de voorzijde wandelen we zo de levendige wijk in. Het huis biedt twintig appartementen waarvan twee voor (echt)paren. Dit Gastenhuis wordt geleid door echtpaar Mirjam en Rober Voetberg, samen met een team van zorgmedewerkers bieden zij een liefdevol thuis aan mensen met dementie. “De bewoners zijn de primaire doelgroep, zij staan altijd op één en wij willen hen met onze zorg een mooie tijd kunnen geven”. Lees het hele interview met Mirjam en Rober hier! Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met u opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Leusden?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Mirjam of Rober neemt daarna contact op. Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgechtpaar

Mirjam en Rober Voetberg

Algemeen 033 303 80 00
Zorgpioniers
06 57 57 34 86

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Moestuin

Tandarts aan huis

Kapper

Pedicure

Duofiets

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Actueel in Gastenhuis Leusden

Verpleegkundige

vacature

27 maart 2024 –

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Dan maken wij graag kennis met je!

 • De zorg bieden waarin jij gelooft;
 • Kleinschalige, huiselijke omgeving met open deuren;
 • Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 • Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland.

Een bijzondere werkplek

In ieder Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Onze deuren zijn open en hebben een ruime tuin. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Dagelijks wordt er vers en gezond gekookt door eigen koks, in de open keuken. Als je wilt, eet je gezellig mee.

Onze hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige zorg je voor de continuïteit van zorg aan onze bewoners. Daarmee ben je de spil in het zorgproces. Je coördineert de zorg in overleg met familie, huisarts en specialisten. Je begeleidt en coacht het team om de zorg en onze visie op de juiste manier vorm te geven. Je spreekt acties af en bewaakt de inzet ervan. Hierbij staat eigen regie van bewoners centraal. Je werkt mee in dag-, avond- en weekenddiensten om ook zelf goed in het zorgproces aanwezig te zijn. Je bouwt een band op met bewoners en hun familie. Samen zorgen we voor een fijne, huiselijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheid om door te groeien naar locatiemanagement.

 • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Jacqueline.

Wat wij vragen

 • Diploma Verpleegkundige niveau 4/5;
 • Affiniteit voor mensen met dementie;
 • Uitstekende coördinerende en coachende vaardigheden;
 • Empathisch en communicatief sterk;
 • Flexibiliteit om alle diensten te draaien, waaronder bereikbaarheidsdiensten.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als verpleegkundige iets voor je is? Kijk onderstaande video van Robine. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Verzorgende IG

vacature

11 maart 2024 –

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

 1. De zorg bieden waarin jíj gelooft;
 2. Kleinschalige, huiselijke dementiezorg met open deuren;
 3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. Onze hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Samen met je team verzorg en begeleid je onze bewoners. Je adviseert je collega’s, en houdt het team en de familie goed op de hoogte via het zorgdossier en overleggen. We hebben meestal 1 of 2 stagiairs/leerlingen in het team. Jij helpt bij hun begeleiding.

Je bouwt echt een band op met bewoners, vaak ook met hun familie. Samen zorgen we voor een fijne, huiselijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
 • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen.

Wat wij vragen

 • Diploma Verzorgende IG;
 • Affiniteit met mensen met dementie;
 • Flexibiliteit om alle diensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als verzorgende IG iets voor je is? Kijk onderstaande video van Robine. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de nieuwsbrief te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 1 jaar. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.