Leusden

Gastenhuis Leusden

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Leusden. Sinds 2018 bieden wij hier liefdevolle woonzorg voor mensen met dementie. Sindsdien is in ons huis een fijne dynamiek ontstaan tussen bewoners. Een groot aantal van hen vormt een actieve groep, die bijvoorbeeld graag samen wandelt.

We zijn gevestigd aan de Karel Brouwerhof en maken deel uit van de nieuwbouwwijk Tabaksteeg. Net als de omliggende woningen heeft ons pand een aantrekkelijke jarendertiguitstraling. Aan de achterzijde hebben we vrij uitzicht over de weilanden en aan de voorzijde wandelen we zo de levendige wijk in. Het huis biedt twintig appartementen waarvan twee voor (echt)paren. Dit Gastenhuis wordt geleid door het echtpaar Dennis en Wendy Schanschort, dat ook woont in de naastgelegen dienstwoning. ‘Mijn jongste oma was altijd heel zelfstandig. Heeft haar hele leven gewerkt. Ik vond het vreselijk om te zien dat niemand daar aandacht aan schonk. Dat niemand z’n best deed om haar haar eigenwaarde te laten behouden. Met Het Gastenhuis krijgen we de kans om het anders te gaan doen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor’, aldus Dennis. Lees het hele interview met Wendy en Dennis! Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met u opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Via deze pagina houden Dennis en Wendy u regelmatig op de hoogte van het leven in hun Gastenhuis.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Leusden?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Wendy of Dennis neemt daarna contact op. Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgechtpaar

Wendy en Dennis Schanschort

Algemeen 033 303 80 00 Zorgpioniers 06 57 57 34 86

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Moestuin

Tandarts aan huis

Kapper

Pedicure

Duofiets

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief