Gorinchem

  • Verwachte opleverdatumvoorjaar 2021

Hartelijk welkom in Gastenhuis Gorinchem. Een bijzondere locatie twee huizen gevestigd worden! In het voorjaar van 2021 verwachten wij de deuren te openen van de eerste vestiging. De tweede vestiging opent naar verwachting begin 2022.

In ieder huis komen 20 appartementen en zijn mogelijkheden om alleen of samen met een partner te wonen. De huizen staan naast elkaar, maar opereren zelfstandig. Ze hebben ieder hun eigen karakter en team medewerkers, om de sfeer persoonlijk en vertrouwd te houden!

De huizen komen in de mooie nieuwbouwwijk Hoog Dalem, aan de Linie. Deze wijk is geïnspireerd op de Hollandse Waterlinie met veel water en groen. Er is een uitgebreid winkelcentrum in het hart van de wijk. Naast onze huizen staan een school, een kerk en een sporthal met sportvelden. De directe omgeving bestaat verder uit woningen voor gezinnen en starters, en uit vrijstaande woningen en zelfbouwkavels. Gorinchem is een prachtige vestingstad met oude vestingwallen.

Wonen of werken in Gastenhuis Gorinchem?

Interesse in een fijn appartement of een leuke baan in dit Gastenhuis? Meld u aan als belangstellende voor een appartement of stuur ons een open sollicitatie om bij ons te komen werken. Zodra het zorgechtpaar gestart is, dragen wij uw gegevens aan hen over en nemen zij contact met u op.