Gorinchem

Gastenhuis Gorinchem

Opent in 2021

In het najaar van 2021 verwachten wij dit nieuwe, ‘dubbele’ Gastenhuis te openen. Dit wordt een bijzondere locatie waar twee Gastenhuizen gevestigd worden. In ieder huis komen twintig appartementen en zijn mogelijkheden om alleen of samen met een partner te wonen.

De huizen staan naast elkaar, maar opereren zelfstandig. Ze hebben ieder hun eigen karakter en team medewerkers, om de sfeer persoonlijk en vertrouwd te houden.

De huizen liggen in de mooie nieuwbouwwijk Hoog Dalem, aan de zogenaamde Linie. Deze wijk is geïnspireerd op de Hollandse Waterlinie met veel water en groen. Er is een uitgebreid winkelcentrum in het hart van de wijk. Naast onze huizen staan een school, een kerk en een sporthal met sportvelden. De directe omgeving bestaat verder uit woningen voor gezinnen en starters, en uit vrijstaande woningen en zelfbouwkavels. Gorinchem is een prachtige vestingstad met oude vestingwallen.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Wonen of werken in Gastenhuis Gorinchem?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Het koppel dat deze vestiging gaat leiden, neemt als het aan de slag gaat contact op.

Zorgpioniers

Annemieke en Ronald Roeleveld

Voorzieningen in dit Gastenhuis

Zodra deze vestiging open is, verschijnen er meer foto’s

Ieder van de twee huizen heeft 21 appartementen, waarvan vijf met eigen tuintje

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Wanneer zien we elkaar?

We hopen straks een open huis voor deze nieuwe vestiging te kunnen organiseren. Zolang dit niet mag vanwege de geldende coronaregels, zit dat er niet in. We werken aan een virtuele rondleiding!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief