cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');

Voorschoten

Gastenhuis Voorschoten

Opent in 2024/25

Hartelijk welkom bij Gastenhuis Voorschoten. In juli 2025 opent deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. Het huis biedt 20 appartementen, waarvan twee voor (echt)paren. Gastenhuis Voorschoten biedt een dementievriendelijk thuis met open deuren.

Gastenhuis Voorschoten komt op het mooie oude landgoed Park Beresteijn, aangelegd in 1833. Het Gastenhuis komt op de plek van het oude landhuis en krijgt de historische gevel van het oude pand. Naast het Gastenhuis komen er drie losstaande gebouwen op het landgoed met koopappartementen en een parkeergarage onder de grond. Vanaf Park Beresteijn ben je zo in het centrum van Voorschoten en in Leiden. Daarnaast ligt het in een mooie groene zone tussen het Groene Hart en de bossen en duinen langs de kust bij Wassenaar.

Gastenhuis Voorschoten biedt 20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren. Er komen twee woonkamers gekoppeld aan een buitenruimte (terras) en aan de open keuken. Dagelijks bereiden de koks hier, vaak samen met bewoners, de verse maaltijden. Wij hebben een opendeurenbeleid, bewoners kunnen zelf bepalen hoe zij hun dag indelen. Kwaliteit van het leven zal voorop staan. Daarnaast bieden wij diverse activiteiten (op maat) aan.

Word zorgpionier/locatiemanager van dit nieuwe Gastenhuis

Wij zoeken voor Gastenhuis Voorschoten nog twee bevlogen zorgpioniers/locatiemanagers, in cao-loondienst. Twee mensen die hun Gastenhuis in samenwerking runnen, en hun eigen team samenstellen.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Voorschoten?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. De locatiemanagers die deze vestiging gaan leiden, nemen als ze aan de slag gaan contact op.

Meld u aan als bewoner

Gastenhuis Voorschoten

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Word zorgpionier

Benieuwd of het zorgpionierschap iets voor je is?

Bekijk onze vacature

Voorzieningen in dit Gastenhuis

Zodra deze vestiging open is, verschijnen er meer foto’s

20 appartementen

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Actueel in Gastenhuis Voorschoten

Geen items gevonden

Wanneer zien wij elkaar?

Zodra dit Gastenhuis bijna af is, organiseren wij een open huis. Hier kunt u kennismaken met de locatiemanager(s) van deze vestiging en krijgt u een rondleiding door het huis. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief