cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');

Oosterbeek

Gastenhuis Oosterbeek

Beperkte wachtlijst, In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Oosterbeek. Sinds eind 2019 bieden wij op deze prachtige locatie twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren.

Het Gastenhuis Oosterbeek is gerealiseerd op de plek van het voormalige hotel Dreyeroord. Het ligt aan de rand van Oosterbeek op slechts 4 kilometer van Arnhem. Het huidige pand zal plaatsmaken voor een compleet nieuw gebouw, waarin de kenmerken van het hotel ten tijde van WO II zorgvuldig zijn teruggebracht.

Het Gastenhuis in Oosterbeek wordt geleid door Ralph en Rina Kos, die ook wonen in de naastgelegen dienstwoning. ‘Al zo’n dertig jaar werken we beide in de zorg. Een prachtig en boeiend werkveld, dat voortdurend in beweging is en ons hart gestolen heeft. Daarom doet het af en toe pijn om te zien dat de veranderingen in de zorg elkaar soms zo snel opvolgen dat het ten koste gaat van de kwaliteit van zorg. Wij willen juist dat de kwaliteit verbetert en denken samen geregeld dat het toch ook anders zou moeten kunnen.’ Lees het hele interview met Ralph en Rina hier! 

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Via deze pagina zullen Ralph en Rina u regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Gastenhuis Oosterbeek.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Oosterbeek?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Rina of Ralph neemt daarna contact op.
Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Ralph en Rina Kos

Zorgteam 026 303 45 00 (liefst na 11 uur)

Vragen over aanmelding, zorgindicatie of vergoeding? 020 226 83 11 (kantooruren)

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Bos op loopafstand

Kapper

Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Yoga

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de nieuwsbrief te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 1 jaar. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.