Goes

Gastenhuis Goes

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Goes! Begin 2020 zijn de deuren geopend van deze vestiging, waar wij een liefdevol thuis bieden aan mensen met dementie.

Dit Gastenhuis is onderdeel van de ontwikkeling Hof den Berg in de binnenstad van Goes. Vijf karakteristieke panden zijn samengesmeed tot één sfeervol woonhuis. Het huis biedt 21 appartementen, waarvan twee voor (echt)paren. De pittoreske Bierkade aan de stadshaven ligt op 3 minuten lopen. Met haar gezellige terrassen en uitzicht op de bootjes zullen we er regelmatig met onze bewoners te vinden zijn. Aan de achterkant van ons Gastenhuis ligt een levendig hofje, dat ook toegankelijk is voor omwonenden en bezoekers van de stad. Voor uw bezoek is er voldoende parkeergelegenheid. En er is een lunchroom met terras.

Johan en Melanie Swart leiden het Gastenhuis en wonen in de naastgelegen dienstwoning: ‘Het Gastenhuis vult een belangrijk gat op in het huidige zorgaanbod. Vaak zit er voor mensen niets anders op dan hun thuis in te ruilen voor een groot verpleeghuis. Dat is een gigantische stap. De stap naar een Gastenhuis is veel kleiner. Je gaat ergens anders wónen. Waar wel alle zorg is, en je dus veilig bent, maar waar vooral ook veel gezelligheid is en ruimte voor je eigen identiteit. De meeste mensen kunnen het dan nog heel erg fijn hebben’, vertelt Melanie. Lees het hele interview met Johan en Melanie hier!

U kunt erop vertrouwen dat zij, samen met hun vaste team van circa twintig medewerkers, een goede band met u als bewoner opbouwen. Via deze pagina zullen Johan en Melanie u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Wonen of werken in Gastenhuis Goes?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Melanie of Johan neemt daarna contact op.
Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Johan en Melanie Swart

Algemeen 0113 28 91 00
Zorgechtpaar
06 57 08 53 01

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHet Gastenhuis Goes is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

21 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Duofiets

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de nieuwsbrief te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 1 jaar. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.