Arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT.

Daarnaast bieden we een aantal extra’s. Hier zie je alle voorwaarden op een rij.

Contract

Je krijgt een jaarcontract. Daarna in principe een vaste aanstelling

Salaris, 13e maand en vakantiegeld

Het Gastenhuis volgt de cao VVT. Jouw inschaling is op basis van je functie en ervaring. Bij ons is fulltime 36 uur per week. Jaarlijks krijg je een eindejaarsuitkering (november) van 8,33% van je bruto jaarsalaris. En een vakantietoeslag (mei) van 8% van je bruto jaarsalaris.

Vakantiedagen

Per kalenderjaar 144 wettelijke, 58,4 bovenwettelijke en 35 extra bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren op fulltime basis (36 uur per week). Ofwel 33 dagen verlof per jaar: 28 vrij te bepalen dagen + 5 dagen verlof voor feestdagen.

Opleidingen

Heb jij speciale ontwikkel- wensen of ambities? We bieden je uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Collectieve verzekering

Mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering bij CZ voor jou en je gezinsleden. Voordeel: ca. 8% korting op de zorgpremie per verzekerd persoon, en wat extra vergoedingen. Tevens mogelijkheid tot deelname aan een collectieve voorziening voor de risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Pensioenregeling

Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Het Gastenhuis betaalt maandelijks 50% van de premie. De andere helft wordt automatisch ingehouden van je salaris. De pensioenregeling is een zogenaamde middelloonregeling. Dit is een pensioenopbouw op basis van je gemiddelde salaris over de jaren heen.

Balansbudget

Mogelijkheid tot extra verlof- sparen voor een betere werk- en privébalans. Het gespaarde verlof blijft geldig tot je pensioen. Je kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld extra vakantie, een sabbatical of een vervroegd pensioen.

Vitaliteitsbudget

Mogelijkheid tot gebruik van een vitaliteitsbudget, bedoeld om je te stimuleren aan je gezondheid te werken. Denk aan korting op de aanschaf van een fiets of sportabonnement.

Langer recht op een ww-uitkering

Recht op een regeling die de duur van je WW-uitkering verlengt of je WGA-uitkering verhoogt. Als werknemer betaal je hiervoor een verplichte maandelijkse bijdrage van 0,52% van je brutoloon.

Collega's vertellen

‘Eigenlijk heb ik nu 22 opa’s en oma’s’

Verpleegkundige Robine werkt al sinds haar 15e bij Het Gastenhuis. Even stapte ze over naar een ziekenhuis. Gelukkig kwam ze weer terug. Hier vertelt ze waarom.

Lees meer

Werken bij het Gastenhuis

Wat kan je verwachten

Hoewel onze zorg kleinschalig is, kom je in een solide organisatie met meer dan 500 collega’s. Fijn, want de meeste dingen zijn daarom goed geregeld. Denk aan arbeidsvoorwaarden, teamsamenstelling en opleidingsmogelijkheden.

Lees meer

Het Leerhuis

Opleiding & Ontwikkeling

Vind jij het leuk om je kennis te verdiepen, of juist te verbreden? Wil je je bepaalde vaardigheden eigen maken? Binnen ons Leerhuis bieden we opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Digitaal en fysiek, passend bij je functie of op persoonlijk vlak.

Lees meer