Zwolle

  • Verwachte opleverdatumnajaar 2020

Theo en Margriet Corman

  • 06 - 83 12 61 94
  • Zandzegge, Zwolle

Welkom in Het Gastenhuis Zwolle. Wij verwachten in het najaar van 2020 de deuren te openen van deze gloednieuwe vestiging.

Het Gastenhuis Zwolle wordt gerealiseerd in de wijk Stadshagen die zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot een zeer complete stadswijk met een uitgebreid aanbod aan scholen, winkels, een zwembad en zelfs een dependance van het ziekenhuis. Het pand wordt gebouwd aan de Zandzegge, ter hoogte van de Moeraszegge naast Partou Kinderopvang. Het is een heerlijk levendige omgeving om te wonen. Het winkelcentrum van Stadshagen ligt op 6 minuten lopen, naar de Millegerplas loop je in een kwartiertje en ook de oude binnenstad van Zwolle is niet ver weg.

Het Gastenhuis in Zwolle zal worden geleid door Theo en Margriet Corman. ‘Ik heb er voor gekozen om verpleegkundige te worden omdat ik het belangrijk vind dat mensen een goed leven hebben, ondanks hun ziekte of beperking. Maar ik zie het in het verpleeghuis vrijwel altijd fout gaan. Behoud van eigen regie, waar ik zoveel waarde aan hecht, bestaat daar niet. Het Gastenhuis kwam echt als geroepen. Deze zorgformule zit zo in lijn met onze eigen ideeën over goede zorg. Als we deze kans niet hadden gekregen, dan was ik uit de zorg gestapt. Het raakt me te diep als ik zie dat het niet goed gaat.

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er straks werkzaam zal zijn, kunt u er op vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten zullen opbouwen. Een band, waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Via deze pagina zullen Margriet en Theo u regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de komende maanden. Lees hier meer over Margriet en Theo >

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken daarom geen tracking technologie op onze website en verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring