Gastenhuis Oosterbeek van start

, , ,
Ons tiende Gastenhuis ging zaterdag van start in Oosterbeek! We vierden dat met iedereen die heeft bijgedragen en honderden (!) belangstellenden.

Knik en klik met Chinezen in Vlijmen

Hoe verwelkom je een groep Chinese artsen, die je nooit eerder hebt gezien? Bewoonster Carol (op de foto in het midden, in rood) wist er wel raad mee.

Parkinson te lijf!

Boksen blijkt heilzaam te zijn voor Parkinson-patiënten. Onze bewoner Arie, die ook leidt aan deze ziekte, bokst daarom sinds kort mee met een speciale boksklas in Den Bosch.

Fit For Three

Met z’n drieën gaan ze elke week op maandag naar de Fitness. Wim, Frans en Arie. Onder de bezielende leiding van fysiotherapeut Karin werken ze zich een uurtje stevig in het zweet.

De kunst van herfst

Herfstblues? Niet in Gastenhuis Teteringen! Daar hebben we de herfst met open armen ontvangen en begeven we ons in warme, knusse en herfstachtige sferen.

Gastenhuis Teteringen viert dierendag!

Tussen de buien door is Het Gastenhuis Teteringen met een grote groep bewoners naar kinderboerderij het MEK in Oosterhout geweest. Het was immers dierendag!

Gastenhuis Goes op tv!

,
Ons nieuwe Gastenhuis Goes was gisteren op tv bij Omroep Zeeland. De vestiging opent in januari: reden voor een korte televisiereportage.

Gastenhuis Leusden krijgt een duofiets!

, , ,
Dankzij een waanzinnige fundraiser in Leusden, is Gastenhuis Leusden een duofiets rijker! Wij zijn de Ladies Club LC77, Café De Swartesteegh en de Leusdense ondernemers zeer, zeer dankbaar!

Team Oosterbeek is er klaar voor!

,
Op een van de warmste zomerdagen kwamen we voor het eerst bijeen. Ons nieuwe team, waarmee we Gastenhuis Oosterbeek gaan runnen: achttien enthousiaste medewerkers!

Gastenhuis Vleuten op RTV Utrecht

, ,
Gisteren vereerde minister Hugo de Jonge ons met een bezoek aan Gastenhuis Vleuten. RTV Utrecht maakte voorafgaand aan zijn bezoek een radio- en televisiereportage!

Minister De Jonge op bezoek bij Het Gastenhuis

, ,
Minister Hugo de Jonge was gisteren bij ons op bezoek in Gastenhuis Vleuten. Hij was benieuwd hoe wij de woonzorg voor mensen met dementie organiseren en hoe dat in de praktijk uitpakt. We kregen hele mooie complimenten van hem!

Bijzonder vakantiewerk in Gastenhuis Vlijmen

,
Mandy de Lor (19) werkte afgelopen zomer anderhalve maand mee in Gastenhuis Vlijmen. Over haar ervaringen werd ze geïnterviewd door het Brabants Dagblad. Leuk om te lezen!

Van jongleren tot vuurspuwen

Niks was te gek in Het Gastenhuis Teteringen gisteravond. Twee knappe en vrolijke jongemannen in kleurrijke pakken kwamen op bezoek. Quinten Kerkhof (22) en Mark van den Bend (19) vormen samen ‘Quick Juggle’, een jong en talentvol team die spectaculaire circusacts opvoeren. Bij enkel jongleren bleef het niet, ook het vuurspuwen mocht niet ontbreken aan de show.

Gastenhuis Vlijmen bezoekt prikkelarme Bossche kermis

De kermis. Dat is toch niets voor mensen met dementie? Veel te veel geluid, lichtflitsen en drukte? Zaterdag 17 augustus was de Bossche kermis twee uurtjes prikkelarm. De uitgelezen kans voor onze bewoners om zo’n nostalgische attractie nog ‘ns te bezoeken. Met twaalf bewoners en vijf begeleiders verdeeld over twee bussen reden we om 11.00 uur hartje Den Bosch binnen.