cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5

Druten

Gastenhuis Druten

Beperkte wachtlijst, In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Druten. Sinds eind 2017 bieden wij hier twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren.

Het Gastenhuis Druten ligt in de nieuwe wijk Tichellande, aan de Ticheldreef. Een dorpse, groene wijk met prachtige waterpartijen (de historische Tichelgaten). Hier maakt het Gastenhuis samen met zo’n dertig eengezinswoningen deel uit van een hof. Qua architectuur gaat het naadloos op in de omliggende bebouwing en natuurlijk is er een fijne, ruime tuin met terras. Dankzij de goede aansluiting met de kern van Druten liggen ook alle voorzieningen binnen handbereik.

Het Gastenhuis Druten wordt geleid door echtpaar Jack van Bemmelen en Nora Boky, dat woont in de naastgelegen dienstwoning. ‘Met al onze ervaring in de ouderenzorg, vonden we dat het hoog tijd werd om hier samen iets moois mee te gaan doen. In onze nabije omgeving zagen we een tweetal projecten kleinschalig wonen voor mensen met dementie starten en vlak daarna maakten we kennis met het Gastenhuis … Toen wisten we het zeker: dit moest het worden’, vertelt Nora. Lees het hele interview met Jack en Nora hier!

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met hun bewoners opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Of in hun eigen woorden: ‘Wonen zal bij ons niet alleen over zorg gaan.’

Via deze pagina houden Jack en Nora u regelmatig op de hoogte van het leven in hun Gastenhuis.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Druten?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Nora of Jack neemt daarna contact op.
Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Jack van Bemmelen en Nora Boky

Algemeen 0487 74 55 00
Zorgpioniers 06 23 18 21 18

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren, 8 met eigen tuintje

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Moestuin

Kapper

Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Duofiets

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Yoga

Samenwerking kinderopvang/school

Samenwerking museum

Samenwerking bioscoop

Actueel in Gastenhuis Druten

Verzorgende IG

vacature

13 december 2023 –

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

  1. De zorg bieden waarin jíj gelooft;
  2. Kleinschalige, huiselijke dementiezorg met open deuren;
  3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
  4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. Onze hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Samen met je team verzorg en begeleid je onze bewoners. Je adviseert je collega’s, en houdt het team en de familie goed op de hoogte via het zorgdossier en overleggen. We hebben meestal 1 of 2 stagiairs/leerlingen in het team. Jij helpt bij hun begeleiding.

Je bouwt echt een band op met bewoners, vaak ook met hun familie. Samen zorgen we voor een fijne, huiselijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat wij bieden

  • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
  • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen.

Wat wij vragen

  • Diploma Verzorgende IG;
  • Affiniteit met mensen met dementie;
  • Flexibiliteit om alle diensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als verzorgende IG iets voor je is? Kijk onderstaande video van Robine. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de nieuwsbrief te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 1 jaar. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.