cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5

Vlijmen

Gastenhuis Vlijmen

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Vlijmen. Sinds 2019 bieden wij hier kleinschalige, liefdevolle woonzorg voor mensen met dementie.

Gastenhuis Vlijmen ligt in de leuke woonwijk De Grassen. Het huis biedt 20 appartementen voor mensen met dementie, waarvan 2 voor (echt)paren en 8 met eigen tuintje. De Grassen ligt aan de noordoostkant van Vlijmen. De oude dorpskern is om de hoek, en ’s Hertogenbosch is dichtbij.

Gastenhuis Vlijmen wordt geleid door Marry Vastré, ervaren leidinggevend verpleegkundige in de ouderenzorg. Samen met haar team biedt zij een zeer persoonlijke zorg en begeleiding. Lees het leuke interview met Marry hier!

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Vlijmen?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Marry neemt daarna contact op.
Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Locatiemanager

Marry Vastré

Marry Vastré

Zorgteam 073 303 52 00
Marry (bereikbaar op kantooruren)
06 20 31 39 43

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, 8 met eigen tuintje

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Moestuin

Kapper

Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Duofiets

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Yoga

Samenwerking kinderopvang/school

Samenwerking museum

Samenwerking bioscoop

Actueel in Gastenhuis Vlijmen

Verzorgende IG (vaste nachtdienst)

vacature

25 juli 2023 –

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

 1. De zorg bieden waarin jíj gelooft;
 2. Kleinschalige, huiselijke dementiezorg met open deuren;
 3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. Onze hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor rust en begeleid onze bewoners tijdens de nachtdiensten (23:00-07:00). Je adviseert je collega’s, en houdt het team en de familie goed op de hoogte via het zorgdossier en overleggen. We hebben meestal 1 of 2 stagiairs/leerlingen in het team. Jij helpt bij hun begeleiding.

Je bouwt echt een band op met bewoners, vaak ook met hun familie. Samen zorgen we voor een fijne, huiselijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
 • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Robine.

Wat wij vragen

 • Diploma Verzorgende IG;
 • Affiniteit met mensen met dementie;
 • Flexibiliteit om nachtdiensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als verzorgende IG iets voor je is? Kijk onderstaande filmpje van Priscilla. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

(Hobby)kok

vacature

17 juli 2023 –

Kook jij graag voor groepen in een sociale, huiselijke setting? Waar jij alles regelt van inkoop t/m receptuur? Vind je het een uitdaging om in te spelen op de smaak van onze bewoners? En hen bij het koken te betrekken? Dit is je kans!

 1. Kleinschalige, huiselijke ouderenzorg met open deuren;
 2. Veel vrijheid, uren in overleg;
 3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 4. Prima CAO-arbeidsvoorwaarden, incl. pensioen, eindejaarsuitkering en extra’s;

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie. Je maakt je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. In onze teams is iedereen gelijk. Per huis zijn er slechts 1 of 2 leidinggevenden. Korte lijntjes dus, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Je kookt dagelijks vers en gezond voor onze bewoners en je collega’s. Je betrekt bewoners bij het koken: je hebt dus ook een sociale rol. Samen met je collega’s zorg je voor een gezellige sfeer. Jouw werkplek is een mooie open keuken voorzien van moderne apparatuur.

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
 • De krijgt om te werken vanuit je creativiteit en gevoel. Kijk maar eens naar dit filmpje van Pieter.

Wat wij vragen

 • Bij voorkeur ervaring met het koken voor groepen;
 • Een koksdiploma is mooi, maar geen harde eis.
 • Je bent sociaal en geduldig;
 • Creativiteit, vindingrijkheid, buiten de regels durven denken;
 • Je houdt je aan de HACCP-wetgeving voor voedselveiligheid;
 • Je bent flexibel inzetbaar.
Lees meer

Vrijwilliger

vacature

8 juni 2023 –

Zin om je nuttig te maken als vrijwilliger? Waarbij je gezellig onder de mensen bent, en het gevoel hebt dat je bijdraagt? Kom een paar uur per week geluksmomenten creëren voor een of meer van onze bewoners. In ons kleinschalige zorghuis met open deuren wonen 22 mensen met dementie.

Als vrijwilliger geef je extra kleur aan hun leven. Door een activiteit te begeleiden, of samen op pad te gaan, misschien wel op de duofiets. Bewoners zullen er erg van genieten en ook de familie en ons team zal jouw hulp erg waarderen. Als je er regelmatig bent, bouw je een band op met bewoners en medewerkers.

Bijzondere werkplek met open deuren

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van ons team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement, velen hebben hobby’s of dingen die ze graag doen. Sommigen hebben een huisdier. Je bent welkom een hapje mee te eten. Onze koks koken dagelijks vers en gezond. Kortom: een fijne en persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Voor jou?

Als vrijwilliger ondersteun je ons bijvoorbeeld een of tweemaal per week, gedurende een of meer uren. Je bent ook uitgenodigd bij gezellige bijeenkomsten, zoals met de kerst, pasen en koningsdag.

Contact leggen

Denk je dat het iets voor je is? Laat je contactgegevens achter via dit formulier. De leidinggevende van dit Gastenhuis neemt dan contact met je op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Lees meer

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de brochure te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 6 maanden. Hebt u aangegeven ook geïnformeerd te willen worden over ontwikkelingen van een Gastenhuis? Dan ontvangt u mogelijk nog 1 of enkele mails van ons. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.