Warmond

  • Verwachte opleverdatumfebruari 2019

Peter Hulsen &
Petra Luttekes

  • Herenweg 50, 2361 ES Warmond

Hartelijk welkom in Gastenhuis Warmond. Met deze bijzondere locatie in het historische St. Liduina is onze zorgformule straks maar liefst twee vestigingen rijker. Eind februari 2019 openen we er onze deuren. Komt u ook de sfeer proeven tijdens ons Open Huis op zondag 17 februari?

In Warmond zullen we niet één, maar twee vestigingen realiseren. Het historische pand krijgt haar mooie symmetrische vorm weer terug en beide vestigingen worden volledig binnen het bestaande gebouw ondergebracht. Elk huis biedt een warm thuis aan circa 20 mensen met dementie.

De twee Gastenhuizen functioneren zelfstandig, zodat hun kleinschaligheid gegarandeerd is. Ze hebben hun eigen gezamenlijke woonkamer en hun eigen team van medewerkers, maar zijn met elkaar verbonden door de in het midden gelegen sociëteit. Dankzij de centrale ligging in het dorp zal het Gastenhuis straks een levendige plek in de dorpsgemeenschap worden.

Beide Gastenhuizen worden geleid door zorgechtpaar Petra Luttekes en Peter Hulsen: ‘Het idee om samen een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie te gaan begeleiden, leeft al vijf jaar. Na een oriëntatie op verschillende mogelijkheden kwamen we uiteindelijk uit bij Het Gastenhuis. Het is fijn om tot een formule te behoren en samen een visie te delen waarin de mens voorop staat en de huizen een open karakter hebben.’

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkzaam is, kunt u er op vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band, waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Via deze pagina zullen Peter en Petra u regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de komenden maanden. Lees meer over Peter en Petra >

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken daarom geen tracking technologie op onze website en verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring