Almere Duin

Gastenhuis Almere Duin

Opent in 2021

Hartelijk welkom in Gastenhuis Almere Duin. In november verwachten wij de deuren te openen van deze gloednieuwe vestiging waar 22 mensen met dementie een warm thuis zullen vinden.

Almere Duin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel tien meter hoog, bos en strand. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels, restaurants en nog veel meer. In dit bijzondere nieuwe stukje stad krijgt ook het Gastenhuis een plek. Om precies te zijn in de nieuwe, groene wijk Kreekbos-Zuid, vlak bij het strand.

De leiding van Gastenhuis Almere Duin komt in handen van Anita en Kees Geurts. Samen met hun twee kinderen komen zij naast het huis wonen. Anita werkt al meer dan twintig jaar in de zorg voor mensen met dementie, waarvan de laatste jaren in de thuiszorg. Kees heeft een achtergrond in verandermanagement in de financiële sector. ‘Het is wonderlijk hoe het werk van Anita en mij opeens samenkomen. Deze stap geeft ons allebei wat we nu in ons werk missen: het gevoel dat we mensen eindelijk kunnen geven wat ze écht nodig hebben’, vertelt Kees. Samen met hun vaste team medewerkers zorgen zij straks voor een stevige verbinding met de buurt en voor heel persoonlijke zorg.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Almere Duin?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Anita of Kees neemt daarna contact op.

Meld u aan als bewoner

Voorzieningen in dit Gastenhuis

Zodra deze vestiging open is, verschijnen er meer foto’s

20 appartementen, 8 met eigen tuintje

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Wanneer zien we elkaar?

Voordat de eerste bewoners hun intrek nemen, organiseren wij een open huis. Alle geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om te komen kijken in ons nieuwe Gastenhuis. Zodra er een datum bekend is, volgt hier meer informatie over.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief