Almere Duin

Gastenhuis Almere Duin

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Almere Duin. In januari 2022 is deze nieuwe vestiging geopend. Het huis heeft een bijzondere ligging in het nieuw gecreëerde duinlandschap van DUIN, vlakbij het strand van het IJmeer. We bieden hier een liefdevol thuis aan 22 mensen met dementie.

Het huis ligt in de groene woonwijk Kreekbos-Zuid. De architectuur sluit aan op het duinlandschap en de gevels van de omliggende huizen.

Almere DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een duinlandschap. Met duinen tot wel tien meter hoog, bos en strand. Met een jachthaven en een levendige boulevard met winkels, restaurants en nog veel meer.

De leiding van dit Gastenhuis is in handen van Anita en Kees Geurts. Samen met hun twee kinderen wonen zij naast het huis. Anita werkt al meer dan twintig jaar in de zorg voor mensen met dementie, waarvan de laatste jaren in de thuiszorg. Kees heeft een achtergrond in verandermanagement in de financiële sector. ‘Het is wonderlijk hoe het werk van Anita en mij opeens samenkomen. Deze stap geeft ons allebei wat we nu in ons werk missen: het gevoel dat we mensen eindelijk kunnen geven wat ze écht nodig hebben’, vertelt Kees. Lees het hele interview met Kees en Anita! Samen met hun vaste team medewerkers zorgen zij voor een stevige verbinding met de buurt en voor heel persoonlijke zorg.


Gastenhuis Almere Duin september 2023

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Almere Duin?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Anita of Kees neemt daarna contact op.

Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Kees en Anita Geurts

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 8 met eigen tuintje en 2 voor (echt)paren

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de nieuwsbrief te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 1 jaar. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.