Verzorgenden IG met passie voor ouderenzorg

4 redenen om bij ons te werken

Diverse locaties
24-36 uur p/wk
€ 2.199 – € 3.025 p/mnd

Op zoek naar een baan als Verzorgende IG in een dementievriendelijk zorgconcept? Bij een van de best gewaardeerde kleinschalige woonvormen in de ouderenzorg? Dit is je kans! Wij zoeken Verzorgenden IG voor bestaande en nieuwe Gastenhuizen.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

1. De zorg bieden waarin jij gelooft

Wil jij de tijd hebben voor mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot? Binnen onze huiselijke setting, met open deuren en de bewoner op 1?

2. Fijne werkgever

Je werkt in een vast en vertrouwd team, waar iedereen gelijk is. Je wordt gezien en gewaardeerd. Tegelijk word je onderdeel van een solide organisatie met meer dan 750 collega’s. Zaken zijn daarom goed geregeld, denk aan arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

3. Bijzondere werkplek

In elk Gastenhuis wonen 20 mensen met dementie. Je maak deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer, sommigen hebben een tuintje of huisdier. We hebben 2 huiskamers en een open keuken en eigen koks, die dagelijks vers en gezond koken. De hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes en een persoonlijke sfeer.

4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid

In 2023 riep ZorgkaartNederland ons uit tot de Top 5 van best gewaardeerde particuliere woonzorgcentra. Wij scoren een 9,0 op klanttevredenheid en een 8,4 op medewerkertevredenheid (ZorgfocuZ 2023)

Solliciteren

Enthousiast? Bekijk onze vacatures, of stel een job alert in. Plan een kennismaking of stuur ons meteen je CV en motivatie. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Sfeer proeven?

Kijk onderstaande filmpje van Priscilla. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures per mail

Vraag onze Werken-bij-brochure aan en lees alle voordelen van een baan bij Het Gastenhuis

Volg ons op:

Collega's vertellen

‘Eigenlijk heb ik nu 22 opa’s en oma’s’

Verpleegkundige Robine werkt al sinds haar 15e bij Het Gastenhuis. Even stapte ze over naar een ziekenhuis. Gelukkig kwam ze weer terug. Hier vertelt ze waarom.

Lees meer

Werken bij het Gastenhuis

Wat kan je verwachten

Hoewel onze zorg kleinschalig is, kom je in een solide organisatie met meer dan 750 collega’s. Fijn, want de meeste dingen zijn daarom goed geregeld. Denk aan arbeidsvoorwaarden, teamsamenstelling en opleidingsmogelijkheden.

Lees meer

Het Leerhuis

Opleiding & Ontwikkeling

Vind jij het leuk om je kennis te verdiepen, of juist te verbreden? Wil je je bepaalde vaardigheden eigen maken? Binnen ons Leerhuis bieden we opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Digitaal en fysiek, passend bij je functie of op persoonlijk vlak.

Lees meer