Geldermalsen

Gastenhuis Geldermalsen

Er zijn enkele appartementen beschikbaar

 

Hartelijk welkom bij Gastenhuis Geldermalsen, een liefdevol thuis voor mensen met dementie. Met in totaal 42 appartementen, waarvan enkele voor (echt)paren bieden we een open, dementievriendelijk thuis voor mensen met dementie.

De locatiemanagers van onze locatie in Geldermalsen zijn Marianne van der Veer en Alwin van Deutekom – van Wees.  Alwin heeft vele jaren in de ouderenzorg gewerkt en is daarnaast spoedeisende hulp-verpleegkundige. Marianne komt uit de ziekenhuiswereld en is haar zorgcarrière begonnen als intensive care-verpleegkundige. Ze zijn beide échte zorgprofessionals en passen hun kennis en ervaring met passie toe als locatiemanager in Geldermalsen.   

Marianne vertelt: “in mijn vorige banen kon ik vaak niet de aandacht geven aan de mensen die ik wilde geven. Dit kan binnen het Gastenhuis wél. We krijgen hier namelijk de tijd en ruimte voor. De agenda bepalen wij zelf.”

‘Wij zijn echt voor maatwerk, voor persoonlijke aandacht en dat is gelijk wat het Gastenhuis zo mooi maakt.’  

Lees het hele interview met Marianne en Alwin hier!

Meer over de locatie  

Gastenhuis Geldermalsen bevindt zich in de wijk Lingedonk, tussen het station en het oude centrum. Het Gastenhuis Geldermalsen heeft 42 appartementen waarvan enkele voor (echt)paren, open keukens, meerdere huiskamers en rondom tuin. 

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Geldermalsen?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Alwin en Marianne nemen dan contact met je op.

Meld u aan als bewoner

Komt u bij ons kijken?

Geïnteresseerd in Gastenhuis Geldermalsen en wilt u een keertje langskomen?

Aanmelden voor rondleiding

Locatiemanagers

Alwin van Deutekom – van Wees en Marianne van der Veer

Alwin: 06 57 20 60 42
Marianne: 06 57 81 10 79

Voorzieningen in dit Gastenhuis

42 appartementen

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Kapper

Pedicure

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Actueel in Gastenhuis Geldermalsen

Helpende (plus)

vacature

23 juli 2024 –

Ben jij, Helpende of Helpende Plus, op zoek naar een fijne baan in de ouderenzorg? Waar je de tijd hebt voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beperkt?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

 1. Tijd voor persoonlijke aandacht;
 2. Kleinschalige, huiselijke woonzorg met open deuren;
 3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland.

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. In onze teams is iedereen gelijk. Per huis zijn er slechts 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Je start de dagdienst met het begeleiden en ondersteunen van onze bewoners bij het wassen en aankleden. Gedurende de dag speel je in op de vragen en behoeftes van de bewoners. Dit varieert van een praatje, een wandeling maken, een spelletje doen, tafels dekken en afruimen en waar nodig hulp bij het eten. Samen met je collega’s zorg je voor een huiselijke en warme sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. In de avond zorg je voor rust en ontspanning en begeleid je de bewoners op hun tijd naar bed. 

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden;
 • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Jacqueline.

Wat wij vragen

 • Diploma Helpende niveau 2 of 2 Plus;
 • Bij voorkeur ervaring in de zorg voor mensen met dementie;
 • Een positieve en empathische instelling;
 • Flexibiliteit om alle diensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis iets voor je is? Kijk onderstaande video van Priscilla. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Verzorgende IG

vacature

11 juni 2024 –

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand met een gevorderde dementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordt beknot?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

 1. De zorg bieden waarin jíj gelooft;
 2. Kleinschalige, huiselijke dementiezorg met open deuren;
 3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. Onze hiërarchie is plat: per huis zijn er 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Samen met je team verzorg en begeleid je onze bewoners. Je adviseert je collega’s, en houdt het team en de familie goed op de hoogte via het zorgdossier en overleggen. We hebben meestal 1 of 2 stagiairs/leerlingen in het team. Jij helpt bij hun begeleiding.

Je bouwt echt een band op met bewoners, vaak ook met hun familie. Samen zorgen we voor een fijne, huiselijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden.
 • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor onze bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen.

Wat wij vragen

 • Diploma Verzorgende IG;
 • Affiniteit met mensen met dementie;
 • Flexibiliteit om alle diensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als verzorgende IG iets voor je is? Kijk onderstaande video van Robine. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Opening Gastenhuis Geldermalsen!

Nieuws

8 april 2024 – In de week dat Het Gastenhuis haar 10-jarig bestaan vierde, openden gisteren officieel de… Lees meer

‘Bij ons staat maximale aandacht voor kwaliteit van leven op één’

interview

15 november 2023 – Volgend jaar gaan Alwin van Deutekom – van Wees en Marianne van der Veer samen het Gastenh… Lees meer

Eerste steenlegging Gastenhuis Geldermalsen

Nieuws

30 mei 2023 – 25 mei 2023 legden burgemeester Stoop en Gastenhuis-initiatiefnemers Annemieke Bambach en… Lees meer

Voortgang bouw Gastenhuis Geldermalsen

Nieuws

23 maart 2023 – In de wijk Lingedonk is de bouw van ons nieuwe Gastenhuis in Geldermalsen in volle gang, h… Lees meer

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief