Hoevelaken

  • Verwachte opleverdatumzomer 2021

Hartelijk welkom in Gastenhuis Hoevelaken. In de zomer van 2021 verwachten wij de deuren te openen van deze gloednieuwe vestiging.

Het Gastenhuis Hoevelaken wordt gerealiseerd in Woonpark Hoevelaken. In een parkachtige setting, grenzend aan het groene Landgoed Hoevelaken, worden hier zo’n 180 verschillende woningen gebouwd. Het Gastenhuis wordt gerealiseerd in de wijk ‘het erf’ die een gezellige, dorpse uitstraling krijgt. Hoe het Gastenhuis er exact uit komt te zien, weten wij op dit moment nog niet. Wel delen wij alvast graag het conceptontwerp met u. De ligging biedt voor ieder wat wils. Je bent er verbonden met prachtige natuurgebieden maar staat ook binnen een paar minuten in het dorpscentrum van Hoevelaken. Liever er op uit naar een grote stad? Dan zijn ook Amersfoort en Utrecht niet ver weg.

Wonen of werken in Gastenhuis Hoevelaken?

Heeft u interesse in een woonplek of een baan als medewerker in het Gastenhuis? Dan horen wij dit graag. Zodra het zorgechtpaar van Gastenhuis Hoevelaken bekend is, dragen wij uw gegevens aan hen over en nemen zij contact met u op.