Hoevelaken

  • Verwachte opleverdatumbegin 2020

Hartelijk welkom in Gastenhuis Hoevelaken. Begin 2020 verwachten wij de deuren te openen van deze gloednieuwe vestiging.

Het Gastenhuis Hoevelaken wordt gerealiseerd in Woonpark Hoevelaken. In een parkachtige setting, grenzend aan het groene Landgoed Hoevelaken, worden hier zo’n 180 verschillende woningen gebouwd. Het Gastenhuis wordt gerealiseerd in de wijk ‘het erf’ die een gezellige, dorpse uitstraling krijgt. Hoe het Gastenhuis er exact uit komt te zien, weten wij op dit moment nog niet. Wel delen wij alvast graag het conceptontwerp met u. De ligging biedt voor ieder wat wils. Je bent er verbonden met prachtige natuurgebieden maar staat ook binnen een paar minuten in het dorpscentrum van Hoevelaken. Liever er op uit naar een grote stad? Dan zijn ook Amersfoort en Utrecht niet ver weg.

Leiding geven aan deze vestiging?

Voor deze vestiging zijn wij nog op zoek naar een zorg(echt)paar. Minimaal een van jullie is BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de psychogeriatrische zorg. Samen hebben jullie voldoende leidinggevende ervaring en jullie zijn in staat om een goed lokaal netwerk op te bouwen. Bovenal hebben jullie echter de juiste zorginstelling. Jullie weten dat alles begint met het leren kennen van de mensen voor wie je zorgt, hebben minstens zoveel aandacht voor de mensen om hen heen en durven op je eigen gevoel af te gaan. Jullie vinden niks zo heerlijk als van A tot Z verantwoordelijk zijn voor alles wat er in jullie huis gebeurt. Bekijk de vacature >

Wonen of werken in Gastenhuis Hoevelaken?

Heeft u interesse in een woonplek of een baan als medewerker in het Gastenhuis? Dan horen wij dit graag. Zodra het zorgechtpaar van Gastenhuis Hoevelaken bekend is, dragen wij uw gegevens aan hen over en nemen zij contact met u op.

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken daarom geen tracking technologie op onze website en verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring