cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5

Roden

Gastenhuis Roden

In bedrijf

Hartelijk welkom in Gastenhuis Roden. Sinds de zomer van 2019 bieden wij in deze karakteristieke vestiging liefdevolle woonzorg voor mensen met dementie.

Het Gastenhuis Roden ligt aan de Schoolstraat, een rustige straat in het oude centrum van Roden. Met om de hoek veel gezellige horecagelegenheden en alle belangrijke dagelijkse voorzieningen, is het er heerlijk wonen. Het Gastenhuis Roden is volledig nieuw gebouwd en sluit mooi aan op de bestaande bebouwing. Het huis biedt twintig appartementen waarvan twee voor (echt)paren.

Het Gastenhuis in Roden wordt geleid door het echtpaar Klaas Notenbomer en Els Luijten, dat ook woont in de naastgelegen dienstwoning. ‘Hoe ingrijpend dementie kan zijn voor mensen en hun omgeving maken we op dit moment zelf mee. In onze eigen familie. Het is zeker geen gemakkelijk proces. Maar we merken dat de manier waarop we ermee omgaan dit proces wel beter draaglijk kan maken. Zo worden we keer op keer bevestigd in onze visie dat het belangrijk is om je te blijven richten op wat iemand nog wel kan. We creëren er momenten mee waarvan iedereen heel erg kan genieten. Ook het simpele feit dat we er als familie voor elkaar zijn, is ontzettend waardevol. Voor ons reden te meer om ervoor te zorgen dat daar in ons Gastenhuis alle ruimte voor is.’ Lees het hele interview met Klaas en Els hier!

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Via deze pagina zullen Klaas en Els u regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Gastenhuis Roden.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan. U krijgt die dan meteen per e-mail toegestuurd.

Vraag brochure aan

Wonen of werken in Gastenhuis Roden?

Interesse in wonen of werken in dit Gastenhuis? Meld u vrijblijvend aan als bewoner of stuur ons je open sollicitatie. Els of Klaas neemt daarna contact op.
Benieuwd of er voor deze vestiging vacatures zijn? Die vind je onderstaand bij Actueel. Of kijk op onze vacaturepagina!

Meld u aan als bewoner

Zorgpioniers

Klaas Notenbomer en Els Luijten

Algemeen 050 305 59 00
Zorgpioniers
06 23 18 21 56

Meld u aan voor de Appartement alert en krijg bericht als er plek is in een Gastenhuis van uw keuze.

Voorzieningen in dit Gastenhuis

20 appartementen, waarvan 2 voor (echt)paren, 8 met eigen tuintje

Twee huiskamers

Open keuken, eigen koks die vers koken, bezoek kan mee-eten

Tuin met terras

Parkeren voor de deur

Ligging in of nabij centrum

Winkels op loopafstand

Horeca op loopafstand

Wandelpad vanaf ons huis

Moestuin

Kapper

Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Duofiets

Bewegingsactiviteiten

Muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Yoga

Samenwerking kinderopvang/school

Samenwerking museum

Samenwerking bioscoop

Tarieven

Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring
De gegevens die u in dit formulier aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen om u de brochure te sturen. Uiteraard delen we uw gegevens niet met anderen. Alleen onze webredactie en de leidinggevende van het desbetreffende Gastenhuis kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens wissen wij automatisch na 6 maanden. Hebt u aangegeven ook geïnformeerd te willen worden over ontwikkelingen van een Gastenhuis? Dan ontvangt u mogelijk nog 1 of enkele mails van ons. U kunt zich te allen tijde met 1 klik afmelden voor deze mails.