Vleuten

  • Wachtlijst

Emiel en Diane de Jong

  • Zandweg 199
    3454 HE De Meern

Hartelijk welkom in Gastenhuis Vleuten. Oktober 2017 hebben wij officieel onze deuren geopend.

Deze mooie nieuwbouwlocatie is gelegen aan de kruising van de Europaweg en de Zandweg, en wordt omsloten door een groene singel, een prachtige woonboerderij en een levendige woonwijk.

Het Gastenhuis in Vleuten wordt geleid door zorgechtpaar Emiel en Diane de Jong. Beide zijn verpleegkundige en al 20 jaar werkzaam in de zorg.‘Geheugenproblematiek heeft ons geraakt. Omdat het iets is wat je overkomt. Ongewild moet je zorg en bescherming accepteren. Als dat je (familielid) overkomt, wil je dat de zorg, aandacht en bescherming aansluiten op wie jij bent’. Zoon Vincent en dochter Renske hebben de ‘zorg-genen’ van hun ouders overduidelijk meegekregen en zijn zelf ook regelmatig in Het Gastenhuis te vinden.

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkzaam is, kunt u er op vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band, waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Via deze pagina houden Emiel en Diane u regelmatig op de hoogte van het leven in hun Gastenhuis. Lees hier meer over Emiel en Diane >

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken daarom geen tracking technologie op onze website en verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring