Teteringen

  • Wachtlijst

Marian Slingerland &
Maarten Hogeweg

  • Hoeveneind 3
    4847 AJ Teteringen

Hartelijk welkom in Gastenhuis Teteringen. December 2017 hebben wij de deuren geopend van deze mooie vestiging.

Het Gastenhuis Teteringen is gerealiseerd op de plek van het voormalige gemeentehuis en ligt daarmee centraal in de dorpskern. Aan de overzijde van de rustige straat is een klein groen parkje. Aan de achterzijde kijken we heerlijk vrij uit over de weilanden. Het mooie van Teteringen is dat Breda vrijwel om de hoek ligt. Want daarmee liggen ook alle stadse voorzieningen op een steenworp afstand.

Het monumentale voorhuis dateert uit ca. 1900 en is volledig opgeknapt. Het biedt nu plaats aan een prachtige woonkamer met open keuken en onze sociëteit. De appartementen en de woning van het zorgechtpaar zijn volledig nieuw aangebouwd.

Het Gastenhuis in Teteringen wordt geleid door Maarten Hogeweg en Marian Slingerland. ‘Dementie is niet wie je bent, maar wat je is overkomen. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met onze klanten en hun dierbaren op zoek te gaan naar de persoon achter de aandoening. Per slot van rekening toon je pas echt respect voor iemand, als iemand bij jou zichzelf mag zijn.’ Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkzaam is, kunt u er op vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten opbouwen. Een band, waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Via deze pagina houden Maarten en Marian u regelmatig op de hoogte van het leven in hun Gastenhuis. Lees hier meer over Maarten en Marian >

Vacatures

Verzorgende IG niveau 3 met hart voor persoonlijke zorg

Facilitair medewerker

Gastheer | Gastvrouw

Verzorgende IG niveau 3 met hart voor persoonlijke zorg

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken daarom geen tracking technologie op onze website en verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring