Zoek je een stage of leerwerkplek?

Ben je bezig met een MBO opleiding Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en ben je nog op zoek naar een leerwerkplek bij een erkend leerbedrijf? Dan ben je bij Het Gastenhuis aan het juiste adres!

Bij ons is zorg écht anders. Een (leer)ervaring in de (ouderen)zorg die je zal verbazen en positief zal verrassen!

Ook al zit je nog in de schoolbanken: onze Gastenhuizen bieden leerwerkplekken en stagemogelijkheden voor de opleidingen tot Helpende niveau 2Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4. Sterker: het begeleiden van leerlingen vinden we super belangrijk en leuk! In onze huizen hebben we regelmatig vacatures voor BBL-ers (beroepsbegeleidende leerweg) en BOL-ers (beroepsopleidende leerweg). Als BBL-leerling krijg je een arbeidsovereenkomst en salaris conform de CAO VVT. En als BOL-stagiair een stageovereenkomst en stagevergoeding conform de CAO VVT. 

Bekijk hieronder de actuele vacatures voor stage en leerwerkplekken:

Het voordeel voor jou is, dat je bij ons echt de kans krijgt om alle aspecten van het vak te leren. Omdat we kleinschalig zijn, is de sfeer heel persoonlijk. En werk je in een klein team, waarmee je samen alles verzorgt. Volop kans om verschillende dingen te doen dus!

In het team is iedereen gelijk. Een verpleegkundige vouwt ook de was, en als leerling kun jij ook lekker op pad met bewoners.

Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Het Gastenhuis als erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf, omdat wij in ieder huis voldoende deskundige collega’s hebben en de tijd om je goed te begeleiden. Sinds de opening van ons eerste huis in Dordrecht in 2016, bieden wij stages en leerwerkplekken. Studenten hebben het vrijwel altijd naar hun zin bij ons. Velen blijven bij ons werken, na het behalen van hun diploma. Zij waarderen de familiaire en collegiale sfeer, het kleinschalige en het feit dat iedereen gelijk is. Alleen de locatiemanager/het zorgkoppel staat formeel boven je, maar ook zij werken gewoon mee.
Naast je leerplek-uren, is het in overleg mogelijk om extra te werken. Dan verdien je meteen lekker bij! Je bouwt echt een band op met onze bewoners en krijgt veel vrijheid en ruimte om nieuwe dingen te leren en om andere talenten in te zetten in je werk.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze job alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail

Vraag onze Werken bij-brochure aan en lees alle voordelen van een baan bij Het Gastenhuis

Alvast de sfeer proeven?
Volg ons op:

Collega's vertellen

‘Eigenlijk heb ik nu 22 opa’s en oma’s’

Verpleegkundige Robine werkt al sinds haar 15e bij Het Gastenhuis. Even stapte ze over naar een ziekenhuis. Gelukkig kwam ze weer terug. Hier vertelt ze waarom.

Lees meer

Werken bij het Gastenhuis

Wat kan je verwachten

Hoewel onze zorg kleinschalig is, kom je in een solide organisatie met meer dan 750 collega’s. Fijn, want de meeste dingen zijn daarom goed geregeld. Denk aan arbeidsvoorwaarden, teamsamenstelling en opleidingsmogelijkheden.

Lees meer

Het Leerhuis

Opleiding & Ontwikkeling

Vind jij het leuk om je kennis te verdiepen, of juist te verbreden? Wil je je bepaalde vaardigheden eigen maken? Binnen ons Leerhuis bieden we opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Digitaal en fysiek, passend bij je functie of op persoonlijk vlak.

Lees meer