cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');
Uncategorized

De kunst van herfst

By 15 oktober 2019 mei 17th, 2021 No Comments

De kunst van herfst

Het zomerse weer heeft ons verlaten waarmee we zijn overgedragen aan de, ietwat natte, start van de herfst. In Teteringen hebben ze de herfst echter met open armen ontvangen en begeeft het Gastenhuis zich dan ook in warme, knusse en herfstachtige sferen.

Op tafel zijn herfststukken te vinden welke nauwkeurig samengesteld zijn en uitblinken met hun prachtige kleuren en verschillende structuren. Dennenappels zijn verzameld en geschilderd met bladgoud voor dat beetje extra, wat daarnaast ook nog eens goed vermaak was.

Naast de herfststukken op tafel zijn er meerdere prachtige stukken ontworpen, met in de hoofdrol een geweldige herfstjurk gemaakt door collega Elly Verhagen. Een echt kunstwerk waar alle bewoners en het team niet op uitgekeken raken! Wat een pracht kan de herfst met zich mee brengen. Ontzettend bedankt voor dit meesterwerk Elly! Wij kijken nu al uit naar het volgende kunstwerk.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

    Tarieven

    Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

    Lees meer

    Vacatures

    Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

    Bekijk onze vacatures