Uncategorized

Gezellig dagje Amsterdam

By 4 mei 2022 mei 11th, 2022 No Comments

Gezellig dagje Amsterdam

Afgelopen vrijdag vertrokken we met bewoners van Gastenhuis Hoevelaken naar Amsterdam. Alle bewoners die zin hadden gingen mee. De rondvaart was het hoogtepunt. Voor veel van hen riep dat fijne en levendige herinneringen op.

Een aantal bewoners heeft in Amsterdam gewoond. Eén van de bewoners stelde voor Amsterdamse liedjesteksten mee te nemen. Dat bleek een geweldig idee. Op de rondvaartboot mochten we die in de microfoon zingen van de kapitein: kortom, ons ‘Gastenhuiskoor’ trad op voor de andere toeristen aan boord! Zij genoten mee en gaven ons applaus. Heerlijk dat we zulke dingen met elkaar kunnen doen!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures