Uncategorized

Bestel een asperge-diner en help ons aan een duofiets!

By 20 april 2022 No Comments

Bestel een asperge-diner en help ons aan een duofiets!

Hoevelakers die van asperges houden opgelet! Doe mee aan deze geweldige fundraiser van de Lions club in Hoevelaken.

Bestel uiterlijk 3 mei 2022 een heerlijke asperge-dinerbox á 35 euro via de Lions website op https://www.lionsaspergediner.nl. Je krijgt dit bijzondere driegangendiner voor twee personen dan zaterdag 7 mei thuisbezorgd door de Lions-vrijwilligers. Woon je buiten Hoevelaken? Dan kun je de box ook laten afgeven in Gastenhuis Hoevelaken en het daar oppikken.

Met deze actie heb je niet alleen zonder veel moeite een lekkere maaltijd op tafel. Je helpt ons Gastenhuis in Hoevelaken aan een duofiets! Daarmee kunnen onze bewoners, 22 mensen met dementie, lekker samen op pad met een medewerker of familie. Een duofiets is een soort tandem met drie wielen, waarop je naast elkaar zit, zodat je gezellig kunt kletsen tijdens het fietsen.

Jet & Frank, het echtpaar dat Gastenhuis Hoevelaken leidt, zijn jou en de Lions Club alvast super dankbaar voor de hulp bij de aanschaf van de fiets. We laten jullie op deze website na 7 mei weten hoeveel de Lions voor ons hebben geworven.
Alvast heel smakelijk eten!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures