cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');
Uncategorized

Gastenhuis Etten-Leur is open

By 9 augustus 2021 augustus 11th, 2021 No Comments

Gastenhuis Etten-Leur is open

Gastenhuis Etten-Leur is open! Afgelopen weekend werd dat gevierd, geheel covid-proof in een klein gezelschap. Zorgkoppel Yvonne en Yolanda gaan in deze mooie nieuwe vestiging een liefdevol thuis bieden aan 22 mensen met dementie. In een huiselijke sfeer waar je jezelf kunt zijn en blijven, met open deuren.
Je ziet Yvonne en Yolanda op de foto’s: de twee dames in zwart en donkerblauw, samen met collega’s uit hun kersverse team, hun partners, wethouder Frank Vrolijk en initiatiefnemer Annemieke Bambach.
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, waarvan een voor een (echt)paar. Neem voor meer informatie contact op met Yolanda en Yvonne, of vraag direct onze digitale brochure aan.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

    Tarieven

    Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

    Lees meer

    Vacatures

    Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

    Bekijk onze vacatures