cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5
Uncategorized

Gastenhuis Almere Duin is klaar voor de start!

By 20 december 2021 No Comments

Gastenhuis Almere Duin is klaar voor de start!

Gastenhuis Almere Duin is af! Vanaf januari 2022 gaan Kees en Anita Geurts hier samen met hun enthousiaste, nieuwe team, een liefdevol thuis bieden aan 22 mensen met dementie. Bijzonder is, dat zij als echtpaar de leiding hebben en samen met hun twee kinderen in de dienstwoning naast het huis komen wonen. Hierdoor wordt er een beetje als een grote familie samengeleefd. Het team van circa 25 man is inmiddels bijna compleet.

Wonen in Gastenhuis Almere Duin?
Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar, waaronder een voor een echtpaar. Neem contact op met Kees en Anita voor meer informatie of vraag onze digitale brochure aan. Deze ontvang je meteen per e-mail.

Alvast kennismaken met Kees & Anita en hun visie op dementiezorg? Lees het leuke interview met hen in Almere DEZE WEEK. 

Werken in Gastenhuis Almere Duin?
Meebouwen aan een nieuw team en de zorg bieden waar jij in gelooft? Kees en Anita zijn nog op zoek naar een parttime verzorgende IG. Bekijk de vacature voor meer informatie, of solliciteer direct via onze website.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures