Uncategorized

Vergeet-mij-niet-markt bij Gastenhuis Almere Duin

Vergeet-mij-niet-markt bij Gastenhuis Almere Duin

Gastenhuis Almere Duin, kleinschalig verzorgingshuis voor mensen met dementie, organiseerde afgelopen weekend de vergeet-mij-niet-markt. De opbrengst van de markt gaat in de spaarpot voor een elektrische duofiets. Met deze duofiets kunnen de bewoners dan, samen met een medewerker of familielid, door Duin en omgeving fietsen. 

Op de markt was van alles te koop: boeken, kleding, speelgoed en huishoudelijke spullen. Ook konden bezoekers terecht bij een nagelstyliste en een kapster. Voor kinderen waren er leuke activiteiten. Zelfs nieuwe buurvrouw Patty Brard kwam nog even langs. Bekijk de foto’s van de geslaagde markt!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures