Uncategorized

Feestelijke opening Gastenhuis Nijmegen!

Feestelijke opening Gastenhuis Nijmegen!

Vorige week, 29 mei, hebben we de deuren van Het Gastenhuis Nijmegen officieel geopend! In het nieuwe stadsdeel Hart van de Waalsprong vond, in aanwezigheid van burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen en Gastenhuis-initiatiefnemer Annemieke Bambach, de feestelijke opening van deze prachtige locatie plaats. In zijn toespraak benadrukte de burgemeester de snelle groei van de stad en de dringende behoefte aan goede woonzorgvoorzieningen. Hij noemde Het Gastenhuis een zeer welkome aanvulling voor zowel de stad als de wijk, waar mensen met dementie op een respectvolle manier kunnen wonen en leven.

Trainee locatiemanager Marloes Haaksman verwelkomde met enthousiasme de eerste bewoners en het nieuwe zorgteam van deze prachtige locatie.

Het Gastenhuis Nijmegen, geleid door locatiemanagers Bianca Woltman en Corien Akkers- van Lokven, biedt een warm thuis voor mensen met dementie met 23 appartementen, waarvan vier geschikt zijn voor (echt)paren. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures