cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');
Uncategorized

Gastenhuis Bergen op Zoom is geopend!

By 2 mei 2022 december 22nd, 2022 No Comments

Gastenhuis Bergen op Zoom is geopend!

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van Gastenhuis in Bergen op Zoom. Hier bieden we een liefdevol thuis aan 22 mensen met dementie. De eerste bewoners hebben inmiddels hun appartement betrokken. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, ook voor een (echt)paar.

We bieden hier een kleinschalige, huiselijke woonvorm met 24-uurszorg. Vrijheid en eigen regie voor de bewoner staan voorop. Een plek met open deuren, waar je de dingen die je graag doet, gewoon kunt blijven doen. De zorg wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg. De huur is betaalbaar voor mensen met een gemiddeld pensioen.

In Bergen op Zoom geboren en getogen leidinggevende Ilona Leenaarts leidt dit 20e Gastenhuis in Nederland. Samen met een betrokken team van 20 man gaat zij een heel persoonlijke zorg bieden. We hebben een grote huiskamer met open keuken, een tweede huiskamer en een ruim terras.

Als bewoner kun je gewoon de deur uit voor een ommetje, bezoek, of boodschap en familie en vrienden kunnen zelf bepalen wanneer ze komen en gaan. Bewoners die wel eens verdwalen, krijgen desgewenst een gps-tracker mee, zodat we weten waar ze zijn, en ze even kunnen ophalen mochten ze de weg terug niet vinden.

Dat ons concept goed werkt blijkt uit de zeer hoge klanttevredenheid. Het Gastenhuis scoort een 9,1, zowel in het eigen klanttevredenheidsonderzoek als op ZorgkaartNederland (170 waarderingen). Dit patiëntenplatform heeft ons voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen.

Lees ook de leuke reportage in BN De Stem vandaag. De eerste bewoonster vertelt waarom zij hier is komen wonen en hoe het haar bevalt.

Interesse? Kijk op hetgastenhuis.nl/bergen-op-zoom


Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures