cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5
Uncategorized

BeleefTV in Gastenhuis Bennekom

By 28 december 2021 No Comments

BeleefTV in Gastenhuis Bennekom

Vrijdag 24 december werd de BeleefTV bezorgd bij Gastenhuis Bennekom. Een prachtig cadeau zo net voor de kerst. De bewoners hebben een hele fijne dag gehad.

Het afgelopen jaar zijn de medewerkers en vrijwilligers van Gastenhuis Bennekom druk bezig geweest om de BeleefTV bij elkaar te sparen. Mede dankzij de actie Ede Doet, donaties van familieleden, vrienden en bekenden is het gelukt!

Wat is een BeleefTV?
De BeleefTV Senior is speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie. Spelletjes spelen, muziek luisteren en praten over vroeger, het zijn allemaal activiteiten die de hersenen prikkelen en de zintuigen stimuleren. De Beleef TV maakt dit allemaal op een positieve manier mogelijk.

Gastenhuis Bennekom is heel dankbaar dat zij nu dagelijks de Beleef TV kunnen inzetten bij allerlei activiteiten voor de bewoners en medewerkers en willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd enorm bedanken!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures