Uncategorized

Bewoner exposeert in Gastenhuis Dordrecht

By 3 december 2021 No Comments

Bewoner exposeert in Gastenhuis Dordrecht

Sinds april 2021 woont Dhr. Allard Banga in Het Gastenhuis Dordrecht. Eén van de hobby’s van Allard was schilderen en uit zijn hand ontstonden de prachtigste schilderijen die in zijn huis een prachtige plek kregen.

Met zijn verhuizing naar Het Gastenhuis kwamen natuurlijk de mooiste schilderijen mee en kregen in zijn nieuwe appartement weer een prachtige plek aan de muur.

Iedereen die dat wil wordt van harte uitgenodigd door Allard om op zijn appartement naar de schilderijen te komen kijken waar ze door Allard zelf worden voorzien van uitleg.

Een grote wens van Allard was een eigen, echte expositie van zijn schilderijen in de hal van Het Gastenhuis zodat ook medebewoners en bezoekers kennis kunnen maken met zijn schilderijen. Met hulp van zijn zoon en dochter en zorgmedewerker Erna kon dit nu gerealiseerd worden. Op grote ezels en aan de muur zijn 6 schilderijen te bewonderen en Allard vertelt er graag over. Er zijn schilderijen te zien van bijzondere plekken in de Alblasserwaard en in het favoriete vakantieland van Allard: Frankrijk.

De medebewoners hadden daarbij de primeur. Samen met hen werd de expositie geopend tijdens het jubileum van Gastenhuis Dordrecht. Vol trots liet Allard zijn schilderijen zien aan een groot aantal bewoners die er zichtbaar van onder de indruk waren.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures