Uncategorized

Spontane sponsor-actie Gastenhuis Vlijmen

By 25 juni 2021 No Comments

Spontane sponsor-actie Gastenhuis Vlijmen

Driek, 12 jaar oud en (voormalig) buurjongen van het Gastenhuis, bedacht onlangs een sponsoractie voor het Gastenhuis Vlijmen. Hij ging twee dagen een zeer lange wandeling met zijn moeder Karin maken. Op een website vroeg hij familie en bekenden te doneren als hij de afstand zou halen. Daar werd goed op ingeschreven en er werd dik driehonderd euro opgehaald.

In overleg werd van het geld onder meer een sjoelbak gekocht. Met het resterende bedrag gaan we sparen voor een Tovertafel! De sjoelbak werd officieel overhandigd aan de fanatiekste sjoeler van ons huis: Mary. Die daagde Driek gelijk uit voor een potje. Jong won van oud, maar Driek was wel onder de indruk van onze Mary. Zeker toen hij naar haar leeftijd vroeg. Mary is 101 en nog zo fit als wat. Onlangs ontving zij vanwege haar bijzondere leeftijd nog de burgemeester van Heusden!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures