cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5
Uncategorized

Gastenhuis Zwolle uit de steigers

By 10 juni 2021 No Comments

Gastenhuis Zwolle uit de steigers

In de levendige wijk Stadhagen opent in oktober Gastenhuis Zwolle. Hier gaan we een liefdevol thuis bieden aan 22 mensen met dementie. De bouw schiet al op! Het huis komt aan de Zandzegge, tussen basisscholen De Vlieger en Kopakker.

Zorgkoppel Anita en Jeroen Nijmeijer gaan het huis leiden, en komen er naast wonen in de dienstwoning. “Het meeste kijken wij uit naar het samenwerken en -leven met de bewoners en collega’s. Dat we er één club van gaan maken” Binnenkort starten zij met het werven van een team van ongeveer twintig (zorg)medewerkers. Interesse in werken in dit Gastenhuis? Stuur ons je open sollicitatie! Anita of Jeroen neemt dan contact met je op.

Meer informatie

Meer weten? Vraag onze brochure aan. En volg de ontwikkelingen op hetgastenhuis.nl/zwolle.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures