cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5
Uncategorized

Gastenhuis Oosterbeek van start

By 2 december 2019 mei 17th, 2021 No Comments

Gastenhuis Oosterbeek van start

Ons tiende Gastenhuis ging zaterdag van start in Oosterbeek! We vierden dat met iedereen die heeft bijgedragen en honderden (!) belangstellenden.

Gastenhuis Dreyeroord, zoals deze vestiging zal gaan heten, is prachtig geworden. Het lijkt als twee druppels water op het oorspronkelijke Hotel Dreyeroord van begin vorige eeuw, dat op deze plek stond. Dit Hotel, bijgenaamd The White House, speelde een cruciale rol als hoofdkwartier van de geallieerden tijdens Operation Market Garden in de Tweede Wereldoorlog. Vanwege dit sentiment is dit Gastenhuis ontworpen als herbouw van het hotel, en staat er een monument ter ere van de gevallenen aan de straatzijde.

Symbolisch overhandigde wethouder Rolink het naambord aan zorgechtpaar Rina & Ralph Kos, die de vestiging gaan leiden. Het huis ligt in een knusse wijk, vlakbij diverse voorzieningen en het station van Oosterbeek. We verwachten er een fijne tijd tegemoet te gaan met onze 20 bewoners en hun familie en ons enthousiaste team!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures