Skip to main content
Uncategorized

Opening Het Gastenhuis Hoogeveen

Opening Het Gastenhuis Hoogeveen

Op vrijdag 9 mei openden we de deuren van Het Gastenhuis Hoogeveen. Wethouder Mark Tuit en initiatiefnemer Annemieke Bambach waren aanwezig bij de feestelijke opening. Met mooie woorden vierden we de start van dit nieuwe thuis.

Rolinka Hup en Arien Beelen-Poeste zijn de locatiemanagers en kijken ernaar uit om hier, samen met hun team, zorg op maat te bieden. Ze zorgen ervoor dat bewoners hier kunnen leven zoals het bij hen past.

Actueel in Hoogeveen

Open huis

Open Huis

Kom 20 september naar het Open Huis in Hoogeveen Op zaterdag 20 september organiseren we een Open Huis…

Lees verder

Bewoners vertellen

‘Het Gastenhuis voelt nu al als ons thuis’

Klazien (81) en Simon (88) Kuin wonen sinds anderhalve maand in de pas geopende locatie van Het Gasten…

Lees verder

Vacature

Kok/kookliefhebber

Kook jij graag voor groepen in een sociale, huiselijke setting? Waar jij alles regelt van inkoop t/m receptuur? Vind je het een uitdaging om in te spelen op de smaak van onze bewoners? En hen bij het koken te betrekken? Dit is je kans!
  1. Kleinschalige, huiselijke ouderenzorg met open deuren;
  2. Veel vrijheid, uren in overleg;
  3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
  4. Prima CAO-arbeidsvoorwaarden, incl. pensioen, eindejaarsuitkering en extra’s;

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie. Je maakt je deel uit van een vast team van ca. 25 collega’s. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. In onze teams is iedereen gelijk. Per huis zijn er slechts 1 of 2 leidinggevenden. Korte lijntjes dus, en een persoonlijke sfeer. Mail mij de brochure ‘Werken bij’

Wat ga je doen?

Je kookt dagelijks vers en gezond voor onze bewoners en je collega’s. Je betrekt bewoners bij het koken: je hebt dus ook een sociale rol. Samen met je collega’s zorg je voor een gezellige sfeer. Jouw werkplek is een mooie open keuken voorzien van moderne apparatuur.

Wat wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus extra’s. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden;
  • Je krijgt de vrijheid om te werken vanuit je creativiteit en gevoel. Kijk maar eens naar dit filmpje van Pieter.

Wat wij vragen

  • Bij voorkeur ervaring met het koken voor groepen;
  • Een koksdiploma is mooi, maar geen harde eis;
  • Je bent sociaal en geduldig;
  • Creativiteit, vindingrijkheid, buiten de regels durven denken;
  • Je houdt je aan de HACCP-wetgeving voor voedselveiligheid;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis als kok iets voor je is? Kijk onderstaande video van Pieter. Meer video’s zie je op onze Bij ons kijken-pagina. Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal!
Lees verder
Bekijk meer verhalen