Uncategorized

Mooie MTO/ KTO cijfers en top 5 ZorgkaartNederland!

By 12 maart 2024 No Comments

Mooie MTO/ KTO cijfers en top 5 ZorgkaartNederland!

Met trots informeren we jullie over de prachtige resultaten van zowel het Medewerker tevredenheidsonderzoek (MTO) als het Klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Een medewerkerstevredenheidsscore van 8,4 en een klanttevredenheidsscore van 9,0 zijn mooie rapportcijfers en unieke prestaties binnen de zorgbranche. Veel dank voor jullie deelname en complimenten aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen!

Daarnaast heeft ZorgkaartNederland ons uitgeroepen tot de Top 5 in de categorie ‘particuliere woonzorgcentra’! Uit de ruim 600 particuliere woonzorgcentra die vermeld staan op ZorgkaartNederland, is een top 5 van best gewaarde organisaties gemaakt, waar Het Gastenhuis dus bij zit! De onderscheiding is feestelijk in ontvangst genomen door Oswald en Petro van Het Gastenhuis Deurne.

Om deze fantastische prestatie te vieren waren er heerlijke gebakjes voor alle collega’s en bewoners. Iedereen bedankt voor jullie geweldige inzet voor Het Gastenhuis. Jullie bijdrage is van onschatbare waarde!


Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures