Uncategorized

Het Konijnenhuis in Gastenhuis Leusden

By 20 september 2021 No Comments

Het Konijnenhuis in Gastenhuis Leusden

Het is zover, na een bouwperiode van enkele weken kon “Het Konijnenhuis Leusden” haar nieuwe bewoners verwelkomen. Het lint werd officieel doorgeknipt door één van onze Gastenhuisbewoonsters, waarmee de opening een feit was. De drie pluizige dames en heer kregen nog een knuffel en een aai over hun bol waarna ze op verkenning gingen en hun vrijheid vierden in hun eigen prachtige konijnenhuis & tuin. De bewoners van ons huis kunnen nu vanaf het bankje genieten van een levend schilderij!

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures