Uncategorized

Gastenhuis Vlijmen wordt weer meer en meer een open huis!

By 26 juni 2021 juni 28th, 2021 No Comments

Gastenhuis Vlijmen wordt weer meer en meer een open huis!

Heerlijk! Het Gastenhuis Vlijmen wordt weer meer en meer een open huis. Al eerder waren bewoners en personeel gevaccineerd. Maar nu de vaccinatiegraad in Nederland snel stijgt en de omgeving ook veiliger wordt, zijn de bezoekregelingen versoepeld. Bewoners kunnen weer makkelijker zelf of onder begeleiding van personeel, vrijwilligers of familie een wandeling maken. Heerlijk, met name nu we de zomer ingaan.

Limousine

Dat het ‘verkeer’ van en naar het Gastenhuis weer toeneemt, was ook op een speciale manier te merken. Zo stond tot verrassing van onze bewoners plots een grote, witte limousine voor de deur. Het was onze medewerker Nathalie die in een prachtige bruidsjurk, samen met haar puik geklede bruidegom, uitstapte. Ze wilde haar trouwdag graag delen met de bewoners, waar ze veelal ’s nachts als verzorgende met hart en ziel voor zorgt. De oh’s en ah’s waren niet van de lucht en de bewoners klapten en zongen voor het bruidspaar.

Een heuse bruidstaart werd aangesneden. Dat was smullen geblazen voor iedereen.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures