Uncategorized

De Dag van de Zorg

By mei 12, 2021 mei 17th, 2021 No Comments

De Dag van de Zorg

Vandaag, op de dag van de Zorg, spreken we onze grote waardering uit voor al onze medewerkers. We zijn ontzettend trots op hun mooie werk! Door hun liefdevolle inzet, humor en creativiteit geven zij iedere dag kleur aan / maken zij elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Ondanks een heel pittig coronajaar zijn zij er onverminderd geweest voor onze bewoners en voor elkaar als collega’s. Daar hoort natuurlijk een leuke attentie bij! Ieder Gastenhuis bedacht zijn eigen bedankje voor het team.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures