Uncategorized

1 jaar Gastenhuis Vlijmen

By 18 februari 2020 mei 17th, 2021 No Comments

1 jaar Gastenhuis Vlijmen

Het is alweer een jaar geleden dat Gastenhuis Vlijmen zijn deuren opende. In drie maanden tijd verwelkomden wij tweeëntwintig bewoners. Een nieuw thuis wilden we hen geven, met goede zorg en fijne aandacht. Dat is, denken wij, dankzij de geweldige inzet van ons team goed gelukt.

Evaluaties

Natuurlijk zijn er zeker in zo’n eerste jaar altijd leer- en verbeterpunten. Dat bleek ook uit de evaluatiegesprekken die we voerden met de families. Zij waren in de regel gelukkig tevreden tot zeer tevreden over de zorg. En wat een complimenten kregen onze koks voor hun voortreffelijke kookkunsten! Uit de gesprekken kwamen ook nieuwe ideeën om het woon- en leefplezier nog verder te verbeteren. Prima, want we willen ons als Gastenhuis graag blijven ontwikkelen. Dat is wat we met ons team voortdurend proberen te doen.

Feest

We hebben ons éénjarig bestaan met de bewoners gezellig gevierd. Piet van Overbeek kwam langs met zijn zelfgebouwde draaiorgel. Met ook zelfgemaakte muziekboeken, liet hij het draaiorgel verschillende Oudhollandse liedjes spelen. Tot groot plezier van onze bewoners, die meedeinden en -zongen met de muziek. Vooral voor Lourens was het draaiorgel een schot in de roos. Hij heeft lange tijd uit hobbyisme een aantal pijporgels in bezit gehad. Het duurde dus maar even, voordat dat hij zelf met veel plezier het draaiwiel hanteerde.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures