Uncategorized

Gastenhuis Leusden krijgt een duofiets!

By 1 oktober 2019 mei 17th, 2021 No Comments

Gastenhuis Leusden krijgt een duofiets!

Dankzij een waanzinnige fundraiser in Leusden, is Gastenhuis Leusden een duofiets rijker! Wij zijn de Ladies Club LC77, Café De Swartesteegh en de Leusdense ondernemers zeer, zeer dankbaar! En natuurlijk alle deelnemers aan de bingo!

Een duofiets was een lang gekoesterde wens van sommige bewoners en hun familie, en van de medewerkers en zorgechtpaar Marian en Anko. “Onze bewoners kunnen nu lekker samen met hun bezoek een rondje fietsen, of op pad met een van onze vrijwilligers of medewerkers. Een geslaagde manier om samen naar buiten te gaan en te genieten!” https://leusderkrant.nl/…/recordopbrengst-lustrumeditie-bie…

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures