Uncategorized

Jaarverslag 2023: Groot worden in kleinschaligheid

By 20 juni 2024 No Comments

Jaarverslag 2023: Groot worden in kleinschaligheid

Met trots presenteren wij het jaarverslag van 2023. Dit jaar was voor Het Gastenhuis een overgangsjaar. Na de roerige jaren van snelle groei en de coronapandemie kregen we de ruimte om na te denken over onze interne organisatie en over wat we nodig hebben om onze missie en visie van kleinschalige zorg vast te houden. We willen voorop blijven lopen door de beste zorg te verlenen, en tegelijkertijd een organisatie bouwen die achter de schermen professioneel en efficiënt blijft werken.

Daarom hebben we onze structuur herijkt, nieuwe functies gecreëerd op regioniveau en onze processen geoptimaliseerd. Met deze stappen zijn we klaar voor de toekomst en klaar voor verdere groei. Ons ambitieuze doel is om in 2027 vijftig locaties geopend te hebben. We willen kleinschalig werken, lokaal verankerd blijven én toewerken naar een landelijke organisatie die de continuïteit en kwaliteit van onze zorg garandeert.

We zijn trots op onze resultaten in 2023. Een medewerkerstevredenheidsscore van 8,4 en een klanttevredenheidsscore van 9,0 zijn prachtige rapportcijfers en unieke prestaties in de zorgbranche. Het is een geweldige erkenning dat ZorgkaartNederland ons in de top 5 ons heeft ingedeeld in de categorie Particuliere Woonzorgcentra: het laat zien dat onze inspanningen worden gewaardeerd en het is een enorme motivatie om op deze weg door te gaan.
Zulke successen zijn natuurlijk alleen mogelijk dankzij de toewijding en inzet van onze medewerkers, de steun van onze partners en het vertrouwen van onze bewoners en hun families. Samen zorgen we ervoor dat Het Gastenhuis een plek blijft waar mensen met dementie zich thuis voelen.

Laten we deze positieve lijn vasthouden en voortbouwen op de solide basis die we in 2023 hebben gelegd. Samen bouwen we aan een mooie toekomst voor Het Gastenhuis.

Deel dit nieuwsbericht

Wonen of werken bij ons?

Neem contact op

Lees ook:

Dag van de Zorg 2024: dank aan alle medewerkers!
Mooie MTO/ KTO cijfers en top 5 ZorgkaartNederland!
Van start met verduurzaming van voeding bij Het Gastenhuis!
Het Gastenhuis en Amvest zorgen samen voor duurzame Gastenhuizen!
Alle nieuwsberichten

Wonen of werken bij ons?

Neem contact op

Lees ook:

Dag van de Zorg 2024: dank aan alle medewerkers!
Mooie MTO/ KTO cijfers en top 5 ZorgkaartNederland!
Van start met verduurzaming van voeding bij Het Gastenhuis!
Alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures