25 april 2019geplaatst door Het Gastenhuis

Met veel plezier stellen we Margriet en Theo Corman aan u voor. In het najaar van 2020 zullen zij het Gastenhuis Zwolle gaan leiden.

‘Ik heb er voor gekozen om verpleegkundige te worden omdat ik het belangrijk vind dat mensen een goed leven hebben, ondanks hun ziekte of beperking. Maar ik zie het in het verpleeghuis vrijwel altijd fout gaan. Behoud van eigen regie, waar ik zoveel waarde aan hecht, bestaat daar niet. Het Gastenhuis kwam echt als geroepen. Deze zorgformule zit zo in lijn met onze eigen ideeën over goede zorg. Als we deze kans niet hadden gekregen, dan was ik uit de zorg gestapt. Het raakt me te diep als ik zie dat het niet goed gaat.’

Lees hier het uitgebreide interview met Theo en Margriet >

1 antwoord
  1. elizabeth
    elizabeth zegt:

    Heel fijn dat dit huis er komt… Succes met alle voorbereidingen Margriet en Theo.
    We zien elkaar wel weer.

    Hartelijke groet. Elizabeth

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *